Wpis z mikrobloga

Kolego, @JacekEV, nie przejmuj się głąbami, którzy nie rozumieją idei społeczeństwa.

Zaplusowałem wszystkie twoje wypowiedzi w sprawie ładowarki, bo uważam, że postępujesz słusznie i logicznie, starając się zaoszczędzić czas osób zainteresowanych korzystaniem z tego urządzenia, bo dzięki temu te osoby nie muszą warować w okolicy, czekając na wolny slot, tylko mogą zaplanować dzień.

Poziom inteligencji większości komentujących jest taki sam, jak ich poziom posługiwania się językiem polskim w piśmie. ¯\(ツ)/¯

Link do znaleziska, do którego się odnoszę: https://wykop.pl/link/7826185/jacek-ev-doczekal-sie-pierwszego-artykulu-o-nim

#afera #motowyzacja #samochodyelektryczne
StaryWedrowiec - Kolego, @JacekEV, nie przejmuj się głąbami, którzy nie rozumieją ide...

źródło: idiokracja_na_wykopie

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@StaryWedrowiec: haha postawili na trasie ladowarke, zeby mozna sie bylo podladowac, a typ mieszkakacy obok sobie zrobil z tego wlasna stacje i jeszcze zaczal nia zarzadzac? Jak tak to niezly cebulak xd
  • Odpowiedz
@StaryWedrowiec: Z całym szacunkiem do ciebie, ale piszesz, że system prywatnych zapisów „oszczędza czas” i że to „logiczne”. Problem w tym, że logika i interes wspólnoty nie polega na tym, że jedna osoba przejmuje publiczną infrastrukturę i zaczyna nią zarządzać według własnych zasad. Ta ładowarka została sfinansowana ze środków publicznych i jest przeznaczona do ogólnodostępnego korzystania bez pośredników.

Ładowarka zaczyna funkcjonować według prywatnego grafiku ustalanego przez jedną osobę.
Nawet jeśli
  • Odpowiedz
@liczba5i4: W pewnym sensie zgadzam się z tobą i już wcześniej zastanawiałem się nad tym, kiedy ktoś wpadnie na pomysł, żeby na ładowarce nakleić informację o istnieniu i intencjach tej grupy, dołączając jej adres/namiary oraz kod QR dla oszczędzenia komuś czasu.

Wtedy informacja byłaby jawna. Sama grupa powinna być otwarta, choć moderowana - w razie odwiedzin trolli.

Wołam @JacekEV
  • Odpowiedz