Wpis z mikrobloga

#kikiswiat mi wydaje się, że większość z was ma ból d--y, że musi rano wstać, iść do roboty, niektórzy 8h w zimnie deszczu budowlanka. Inni za minimalną. Kiki bawi się bo tak trzeba to nazwać. Wy kupujecie domki LEGO i bawicie się z dziećmi. On kupił siedlisko i bawi się sprzętami dla dużych chłopców.
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@prostonaniby: tylko pamiętaj że jak ktoś staje sie osobą publiczną to musi sie liczyć z tym że każdy będzie komentował jego życie. Wiadomo że niektórzy będą w pisaniu popadać w skrajność, ale spora ilość komentarzy na portalu z śmiesznymi obrazkami jest dla żartu i humoru ( to nie jest portal o prawie itp.). Jeśli chce pozostać anonimowy wystarczy przestać nagrywać siebie i rodzinę ale wiadomo że to za dobre pieniądze
  • Odpowiedz
  • 0
@dawid131: oczywiście komentować można. Lepiej niech piszą źle niż w ogóle. Wg mnie ma on życie jak z bajki. Nagrywa, robi to co lubi. Stać go na spełnianie zachcianek. Kto by tak nie chciał?
  • Odpowiedz
@prostonaniby Jak z bajki? Chłop jest tak nieszczęśliwy, że nieustannie szuka bodźców/sensu życia. Wszystko szybko go nudzi, jest infantylny, nie potrafi się w nic zaangażować, a najgorsze że ciągle ucieka od rodziny, która również jest jedynym z tych projektów, którym się szybko znudził. Ja tam bardziej wolę swoje życie, z pracą na etacie, silnymi więziami z ludźmi, hobby i stylem życia, którego nie mam potrzeby zmieniać co miesiąc
  • Odpowiedz
@prostonaniby: Byli tacy co jeszcze nie takie jak on mieli życie jak z bajki i mimo to przedwcześnie skończyli na cmentarzu z powodu słabej psychiki. A Jasio psychikę ma słabiutką, tak więc nie ma mu czego zazdrościć.
  • Odpowiedz
@prostonaniby: dokładnie tak jest.Wielu piwniczaków zazdrości ale też wiele normalnych mirków ma z niego pompę bo chłop odpłynął konkretnie. Pozatym ludzie lubią oglądać ludzi podobnych do siebie, jak był zwykłym chłopkiem z gotówką na zapyziałą przyczepę to ludzie go lubili a teraz jak ma hajs to jest hejt i wymyślanie kocopołów bo niektórych boli że taki mało inteligentny jasio jest zarobiony po pachy a ci zapie@dalają na etacie i nic
  • Odpowiedz
@dawid131: tak zgadzam się, ale zawsze mnie ciekawi czemu ludzie wychwalający pod niebiosa kamilka nie założą kolejnego tagu o nim- to takie proste. Kamilek miał trochę farta w życiu powinien postawić trzy pomniki przed chatą: Youtube, Bitcoin i Pana Taty gdyby nie to miał by inne życie ale nie wszyscy by wpadli na pomysł aby swoje oszczędności wpakować w bitcoin czyli na tamte czasy coś mega nieoczywistego..
  • Odpowiedz
@prostonaniby: On się mało przejmuje Wykopem i robi swoje. On niestety na tym zarabia (współprace, reklamy), a tutaj tylko się klepie w klawiaturę na tym tagu... za darmo... i nic z tego nie wynika. Pośmiejemy się i 4 litery z tego na dłuższą metę.
  • Odpowiedz