Wpis z mikrobloga

Hej, miałem w ostatnim czasie sporo problemów z łącznością moich airpodsow i iphona. Występowało wiele błędów i po kilku wizytach w serwisie zastanawiam się czy obecny stan to dalej wada, czy wszystko działa już jak należy.

Mianowicie, po zdjęciu słuchawek, gdy np słucham muzyki na Spotify, muzyka się pauzuje (co jest poprawnym zachowaniem), po czym gdy odblokuje telefon i wejdę w aplikację, to nawet bez założenia słuchawek z powrotem muzyka się odpala i zaczyna sama grać na głośniku.

Mam tu głównie pytanie do osob którym AirPods działaja bez zarzutu - czy u was działa to tak samo?

#iphone #ios #apple #airpods #sluchawki #bluetooth #elektronika #telefony
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RudyLemur: wlasnie przetestowałem i tak sie nie dzieje, musze kliknąć, zeby zaczeło grać obojętnie, czy po zapauzowaniu mam słuchawki w etui, czy chce puscic z telefonu. Nic samo nie gra. Airpods pro
  • Odpowiedz
  • 0
@KrasiwyMalcik: A czy problem pojawia się też przy innych aplikacjach mogących działać w tle? Np. gdy zrobię podobny manewr na youtube odpalonym w przeglądarce, to muzyka tak samo odpala się sama po ponownym wejściu do przeglądarki
  • Odpowiedz
Z innymi np. Youtube nie zauwazylem. Co do spotify, do niedawna mialem tak, ze gdy zamykalem aplikacje facebooka, to muzyka ze spotify sie automatycznie pauzowala. Naprawilo sie samo, wiec mysle, ze tym razem bedzie podobnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@RudyLemur: mialem tak na Spotify zarówno z AirPods zwykłymi jak i Pro, plus non stop rozłączało mi AirPods od Apple Watch (bez telefonu) jak tylko puszczałem muzykę. Zmieniłem na Apple Music i jak renkom odjął.
  • Odpowiedz