Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Nie trzeba być psim behawiorystą aby wiedzieć, że zwierzę, które KILKUKROTNIE prawie doprowadziło do śmierci człowieka, raz odgryzając mu uszy i boleśnie kąsając, a innym razem zjadając na żywca ręce i nogi, nie jest NORMALNYM zwierzęciem, a że obce jest psu pojęcie dobra i zła oraz właściwa ludziom percepcja tego, co w naszych systemach aksjologicznych moralne, a co niekoniecznie (np. zjadanie ludzi żywcem nie jest cacy...), to pies taki NADAL stanowić będzie śmiertelne zagrożenie. Na takiej samej zasadzie, gdy niedźwiedź, lampart tudzież inny rekin, zasmakuje w ludzkim mięsie, wydaje się zgodę na jego ubicie. On nie przestanie i te psy - również nie przestaną... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Powiedzmy to sobie wprost: mamy do czynienia z psami-ludojadami. To jest zupełnie inny poziom psiego spier*olenia, niż ten, który cechuje pitbulle, amstaffy oraz dogi argentyńskie. Podkreślmy może raz jeszcze - one jadły człowieka żywcem, powaliły rosłego chłopa i zaczęły mu odgryzać ręce oraz nogi, konsumować mięso, gdy on desperacko walczył o własne przetrwanie.
źródło: 2025-11-05 19_12_42-Greenshot
PobierzCos jak lwy, tygrysy i lamparty- ludojady?
Nie chodzi o smak mięsa, tylko o to jakie mają wpojone zasady. Teoretycznie można by próbować je resocjalizować, jednak wg mnie ze względu na ryzyko nie powinny nigdy iść do ludzi.
Ewentualnie, do pilnowania granicy z Białorusią.