Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +124
Jak długo będzie powtarzana ta z-----a narracja, że jak społeczeństwo się bogaci to ludzie nie chcą mieć dzieci?
Już tyle razy było to obalane na podstawie Polski i innych krajów.
Zrozumcie barany, że najbogatsi w kraju mają sporo dzieci, bo mają firmy, majątki, są lekarzami itp i wiedzą, że są w stanie zapewnić dzieciom dobrobyt.
Z drugiej strony jest patologia i biedota, która też zazwyczaj ma sporo potomków bo mają w------e w to, czy te
Już tyle razy było to obalane na podstawie Polski i innych krajów.
Zrozumcie barany, że najbogatsi w kraju mają sporo dzieci, bo mają firmy, majątki, są lekarzami itp i wiedzą, że są w stanie zapewnić dzieciom dobrobyt.
Z drugiej strony jest patologia i biedota, która też zazwyczaj ma sporo potomków bo mają w------e w to, czy te
filip-pietrasik +37

Co za gówniany bank.
@gorzki99: za przelewy nie ma oplaty. jest za wplate karta
@rtg_: hmmm Ja boomer i nie ogarniam :D jak wplata karta?
@rtg_: jeszcze raz :D
W revoulcie wpisuje dane karty bankomatowej z mojego banku i potem gdzies w revoulcie klikam "wez se srodki z tej karty" Co skutkuje tym ze na revoulcie pojawia mi sie kasa z mojego konta bankowego ale tak jakbym wplacil karta a nie przelewem? Jesli tak to i tak musze w moim banku potwierdzic
Jaki to ma sens i jaka
Szczegół: nazwa opłaty w historii rachunku może i wskazuje na h----d, ale w praktyce to raczej nie to, a pkt. 27.,
źródło: toip-bnp
PobierzAkurat jest różnica. Takie zasilenie kartą generuje większe koszty dla banku niż zwykły
@Moneteo: No ok. Jest to jakies wytlumaczenie. I tlumaczy dlaczego bank pobiera za to oplate.
Co do "natychmiastowosci" to teraz juz wszedl blik wiec bedzie latwiej. Ale w moim banku tez mam opcje przelew natychmiastowy. Raz czy dwa jej uzylem i pieniadze na revoulcie byly "natychmiast". Tylko ze... Za taki przelew mam oplate (a za zwykle nie mam)
Wiec
@Moneteo: @gorzki99: ale koszt jest dla revoluta, a nie banku. banki zarabiaja na transakcjach karta. ale z drugiej strony nie lubia czasem dawac zarobic innym bankom na walutach i tutaj jest powod dlaczego bnp wprowadzil oplate
A to juz jest dla mnie wystarczajacy argument na pobieranie dodatkowych oplat.