Wpis z mikrobloga

@robert-kuzba pewnie byl nekany przez wiele miesiecy przez ujadajace kundle, a ze pracuje na home office, to w koncu puscily nerwy

Nie da sie z kims grzecznie, to trzeba przejsc do konkretow, proste
Ja tam sie chlopu nie dziwie. To tak jak z niektorymi ludzmi - dopoki sie ciebie nie wystraszy albo mu nie zajebiesz w morde albo rozbijesz butelki na glowie, to sie nie o--------i ( ͡º ͜ʖ
  • Odpowiedz
  • 297
@czarnoibialo: Na szczescie, mamy kk, ktory obejmuje takie zaburzone jednostki opieką i izoluje je od zdrowego spoleczenstwa. Kazda rzecz ktora wymieniles, jest nielegalna
  • Odpowiedz
@Casuel no to krec afere i moze gosciu bedzie mial problem. Tak czy siak, moim zdaniem sami nakrecacie spirale nienawisci i beda trafiac sie ludzie, ktorzy beda chcieli brac sprawy w swoje rece
Insynuowanie, ze jestem taki czy taki nic nie zmieni - i to nie ja wydrukowalem i rozwiesilem ta kartke

Trudno sie ludziom dziwic, rozszarpany facet na grzybach jak przez niedzwiedzia, odgryzione uszy i to te same psy.
To
  • Odpowiedz
@czarnoibialo: Trzeba sie dziwic. Pochwalanie lub usprawiedliwianie takich dzialan jest chore.

Ja zglaszam ludzi, ktorzy namawiaja tu do trucia psow.

A spirale nienawisci nakreca @WielkiNos , codziennie od miesiecy szczujac na psiarzy, wprost nazywajac ich podludzmi. Polowe spoleczenstwa. To chore, a Ty temu przyklaskujesz
  • Odpowiedz