Wpis z mikrobloga

• 0
@BlackBlack: Ja jestem po jaja załadowany w Alphabet od kwietnia xd Ale chciałbym troche więcej wrzucić na giełdę i wszystko wydaje mi się mega wysoko wyceniane. A dlaczego TTWO? Myślisz że cena jeszcze pójdzie w górę do premiery?
  • Odpowiedz
@Arturr99: Gwarancji na wzrosty nie daje, ale stawiam sporo kasy, że tak się właśnie stanie. Mówimy o grze dekady, dodatkowo są spekulacje, że 8 listopada wyjdzie kolejny trailer. Natomiast 6 listopada Rockstar ma konferencje finansową, dlatego właśnie dzisiaj chce kupić największy pakiet z spośród aktualnie już posiadanych.

Inna rzecz - Rockstar zaczął kombinować z nową formą subskrypcyjną. To są cwane lisy i czuję, że to będzie pociąg z forsą (
BlackBlack - @Arturr99: Gwarancji na wzrosty nie daje, ale stawiam sporo kasy, że tak...

źródło: 1000036819

Pobierz
  • Odpowiedz
@Jamniki2: Historia mnie nauczyła, by sprzedać to najpóźniej te 3 miesiące przed premierą. Więc licząc od dzisiaj, pozycja będzie trzymana jakieś 7-8 miesięcy. Aktualnie TTWO w 3 miesiące dało 12% zysku, co już mnie uszczęśliwia, bo pobija inflacje :3
  • Odpowiedz
@BlackBlack: juz 11% zysku, pobijesz inflacje jak sprzedasz z ty zyskiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) taki sam plan na rozegranie TTWO na cały świat, powodzenia ale żebyś się niemiło nie zaskoczył
  • Odpowiedz