Aktywne Wpisy

maybe +56
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +37
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#tomaszowmazowiecki #lodzkie #polska #motoryzacja #samochodyelektryczne ? #mercedes #amg
źródło: 1000007673
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: 1000007674
Pobierzzielone tablice to staje na zielonej kopercie, bo inne z zielonymi tez tam staly pewnie
@Chad_chory_na_stulejke: ale ja przeciez tego nie sugeruje. Zwyczajnie nie wiem.
@telemach20: no właśnie w końcu nie wiadomo. To są niemieckie tablice? Dlaczego nie białe z flagą? Wydaje się, że samochód jest całkiem świeży. Szwajcarskie? Na szybkie naklejka jak z Niemiec. Ja się na tym kompletnie nie znam, ale ciekawi mnie.
a kierowca bogaty snob z gklasą - typical, więc nic dziwnego że stoi i zajmuje miejsce
@eSUBA94: a skąd rejestracja? Z jakiego kraju?
Dzień czy dwa potem widziałem tam BMW ale zwykły sedan z ciekawą rejestracja bo cyfry i litery miała wypukłe. Z przodu biała z tyłu żółta mimo, że mieli przecież przechodzić na styl europejski mimo brexitu. Z europejskiego układu był boczny pasek jak u nas na flagę i PL,
a co do tej gklasy to są dealerskie chyba
źródło: 1000028945
Pobierz