Aktywne Wpisy

thorgoth +11
Smutno mi. Ludzie niechętni Legii mają używanie - niech mają, bywa z tarczą, bywa na tarczy. Cieszyłem się z mistrzostw i pucharów, trzeba wziąć na klate takie coś.
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie

cocojambo210 +4
Jakie są wasze największe marzenia moi kochani?

Pękło 16 tysięcy podciągnięć ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
70 682 - 81 = 70 601
Zacząłem ćwiczyć z wykopem 4 grudnia 2023 roku i od tego czasu zrobiłem 16 012 podciągnięć ᕦ(òóˇ)ᕤ. Dziś:
81 podciągnięć: 67 EMOM po 10, plus po 4 minutach jeszcze jedna seria 14 powtórzeń.
Nogi składam w krzesełko by aktywować brzuch, nachwyt, ręce na szerokość barków. Dodatkowo:
-5 serii pompek z nogami na podwyższeniu 135 cm (łącznie 109, minuta przerwy między seriami)
-5 serii skrecania brzucha z uniesionymi nogami, trzymając 5kg odważnik
-5 serii hantlami 2x26kg na bicki (uginanie przedramion)
-5 serii wyciskania na klatę na ławce ukośnej (75kg), 2 min przerwy
-5 serii prostowania nóg siedząc na przyrządzie na ławeczce z obciążeniem 26 kg, 30 sec. Przerwy
-5 serii uginania nóg leżąc na brzuchu na ławeczce, z tym samym obciążeniem i przerwą między seriami.
Powrót po chorobie, ale w sumie jeszcze mnie trzyma, przy podciąganiu kaszlalem jak gruźlik, jestem generalnie Turbo słaby jeszcze, ale trzeba zacząć trenować, bo już mam dość odpoczywania xd
#mirkokoksy
Gratulacje wytrwałości;)
A zaczynałem od kilkunastu podciągnięć na trening. Tak w ogóle to jak się komuś bardzo nudzi, to każdy mój trening (poza krótką przerwą po usunięciu konta) jest tu na tym tagu.