Wpis z mikrobloga

@Arutam2002 ja tam bym poszedł na divy jakbym do 25 rż nie zapryczył. Trochę się nawet dzisiaj zastanawiam czy by nie pójść z ciekawości, ale jakbym miał pójść to poszedłbym to jakiejś takiej ekstra sztuki co robi helikopter z siura czyli trzebaby jakiś porządny reaserch zrobić.
  • Odpowiedz
@MIREK_FAJFUS to tylko taki żarcik. Wyluzuj. Żaden k------z. Jestem w szczęśliwym związku od 10 lat, ale mam ziomeczków, którzy korzystają i żaden nie miał doświadczeń z „ruchaniem kłody”. Wręcz przeciwnie. Także nie wiem skąd masz takie doświadczenia. Może źle trafiłeś ziomeczku. To branża usług. Jedna lepsza druga gorsza
  • Odpowiedz
@MIREK_FAJFUS no, to jak sobie uroiłeś teorie na temat rzeczy o których nie masz pojęcia, ubrałeś chochoła, żeby pasował z Twoimi zacietrzewionymi ideami i było w kogo rzucać kamieniami, to przepraszam. Nie było żadnego sensu z Tobą rozmawiać. Przyszedłeś tutaj wylewać frustrację a nie prowadzić dyskusję ;)

@Coopshtyl każdy ma prawo w życiu robić co mu się podoba. Ale po koledze widać, że niezbyt zdrowo podchodzi do niektórych rzeczy.
  • Odpowiedz