@splinter96: Żeby coś się dobrze oglądało w internecie to musi być naprawdę zajebiste i budzić emocje. Nikt nie będzie siedział i oglądał wysrywów Dudy
@splinter96: Może jakby robił na kanale pato-rapsy, w końcu ze swoim "Ciężkim Cieniem Mgły" ma jakieś doświadczenie, by mu oglądalność wzrosła ( ͡º͜ʖ͡º)
@splinter96 Trzymanie byłego prezydenta, to też kwestia prestiżu. Ja wiem, że zaraz mnie wyśmiejecie - ale mimo wszystko Stanowski może powiedzieć, że u niego program robił dwukrotny prezydent, a u konkurencji nie.
@splinter96: Duda przecież naprawdę nie jest osobą, która by się nadawała do tego typu programu. On ani nie jest charyzmatyczny, ani inspirujący. Rozumiem, gdyby były wybory i chcieli mu zbudować prezydencki wizerunek, ale robienie tej serii teraz to Krzysiu chyba naprawdę upadł na głowę.
@splinter96: Pomijając wszelkie sympatie i antypatie politycznie, obiektywnie Duda jest nudny jak falki z olejem. Jako człowieka go szanuję, ale politycznie - każdy ma swoje zdanie na temat podejmowanych przez niego decyzji i zachowań w przestrzeni międzynarodowej. Prawda jest taka, że gdyby nie był prezydentem to nikt by go do telewizji, publicystyki nie wziął, tylko byłby jakimś urzędnikiem, jakich wielu. Być może, a raczej jestem przekonany, że nie zrobiłby nawet
to mógł se Stanowski wziąć Wałęsę, robiłby 10x taki wynik. Duda to żaden prestiż
@justlooking5 Żadnego wyniku by nie robił. Nikogo Wałęsa nie obchodzi, dlatego jego wyczyny na mirko rzadko się do mediów przebijały. Chyba poza ratowaniem Matki Boskiej z włoskiej toalety, siedział tu nieniepokojny. No i nie wiadomo, czy by chciał. Zresztą jest mniej profejsonalny od Dudy i dawno wypadł z obiegu.
@BenAli: do szerszych mediów tak, ale na mirko Lechu robił prawie rekordowe zasięgi. Wiem, że trochę czasu minęło, ale wciąż Lechu, a myślę, że Duda też, robiłby spore zasięgi. Tylko po prostu target inny, stąd mniejsze zainteresowanie
#polityka #bekazpisu #bekazprawakow #kanalzero
źródło: 1000011734
Pobierz@stevenhunter: Jestem przekonany, że znaleźliby się widzowie chętni oglądać w telewizorze Dudę oddającego stolec.
@justlooking5 Żadnego wyniku by nie robił. Nikogo Wałęsa nie obchodzi, dlatego jego wyczyny na mirko rzadko się do mediów przebijały. Chyba poza ratowaniem Matki Boskiej z włoskiej toalety, siedział tu nieniepokojny. No i nie wiadomo, czy by chciał. Zresztą jest mniej profejsonalny od Dudy i dawno wypadł z obiegu.
@BenAli: a później dodajesz, że chodzi o dudu a nie Kwaśniewskiego i pozostaje tylko politowanie