Aktywne Wpisy

MLeko29 +474
KINDER NIESPODZIANKA OPENING
Dałem za nią 5,50 więc lepiej żeby mnie czymś zaskoczyła
Dałem za nią 5,50 więc lepiej żeby mnie czymś zaskoczyła
źródło: 1000066853
Pobierz
wjtk123 +24
Polska kupi od SAABa (Szwecja) trzy okręty podwodne A26. Właśnie Tusk ogłosił decyzję w tej sprawie. Zapewne myślicie, że to świetny wybór, bo Szwecja ma doświadczenie w budowie okrętów na Bałtyk, warto zacieśniać z nimi sojusz i współpracować i tak dalej i tak dalej. To wszystko prawda, ale wiecie dlaczego tak naprawdę rząd wybrał szwedzki okręt? Bo program A26 notuje ogromne opóźnienia (pierwszy okręt na swoje potrzeby Szwecja zwoduje w 2031 r.)
źródło: Saab-A26
Pobierz

Przez blisko 9 lat (zaraz 2026) #nieruchomosci stały się astronomicznie niedostępne dla młodych. Od 2017 roku kiedy młodzi najbardziej potrzebowali dachu nad głową, #nieruchomosci zamieniły się w aktywa inwestycyjne. Wszelkie narzekania na demografie kierować do grup spekulantów, flipperów i innych antypolskich "inwestorów". Podobnymi "inwestorami" byli zaborcy podczas rozbiorów Polski.
#nieruchomosci #demografia #dzieci #gospodarka
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@GomiGomi: obecnie niskie bezrobociue i tak zawdzieczamy tylko demografii xd jakbysmy ciegle utrzymali demografie jak z lat 80 to to obecnie dalej byloby 15-20% bezrobocia, a naszym najelpszym towarem eksportowym jak to juz od zawsze w historii tego kraju byliby ludzie