Wpis z mikrobloga

Ogólnie z tą sprzątaczką to uważam że po prostu wynajął z jakiegoś airbnb mieszkanie na jakiś tam tydzień czy coś i na koniec jest usługa sprzątająca stąd to gadanie by nie sprzątać nic a nie że ma jakąś sprzątaczkę.
Samochód może też wynajęty ale jeśli mam zapłacić 70zł za autostradę czy tam ileś a trasa obok pokazuje 5-10 min dłużej to bym sam się zastanowił czy nie jechać jednak darmową trasą.
Gość był mega gruby, jeśli pomaga mu to gigantyczne okno żywieniowe XD bo chyba tylko 1 dnia nie jadł to niech się tego trzyma.
Jeśli pomagają mu te wszystkie audiobooki i książki to niech sobie czyta.
Widać jedynie że nie jest do końca szczery, udaje kogoś ęą a w środku go k-----a strzela przez jej zachowanie przez co aż wezwał psychologa i się wyżalił.
Ona możliwe że zauważyła co jest pięć ale nie może tego powiedzieć w TV i tyle.
On liczy że po programie stanie się sławniejszy i kasa przyjdzie, dlatego warto było zainwestować w chatę, auto, pomęczyć się miesiąc, poświęcić siebie.
#slubodpierwszegowejrzenia
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrBeast: nie, on jest miliarderem ktory ukrywa swoj majatek w programie dlatego wynajal airbnb ale niestety niektore zachowania miliardera ciezko ukryc, poniewaz plywal w luksusach od dziecka nie wie jak zachowywac sie jak biedny czlowiek. Dlatego te rozmowy o dzialkach w czarnogorze (wymsknelo mu sie), o sprzataczce (nawet nie wie ze dom/mieszkanie mozna sprzatac samemu), wynajal do tego mercedesa w dieslu (tylko biedaki jezdza na gnojuwie i LPG), nie chcial
  • Odpowiedz
@Zzezlag ramka na tablice wygląda jak z wypożyczalni samochodów.

trudno powiedzieć zerknąłem właśnie specjalnie na hbo na fragment gdy auto widać z tyłu i tablice są wyblurowane słaba jakość. Niemniej nie sądzę żeby on nawet to auto leasingował, jego zachowanie jest spójne z tym że wynajął auto na 2-3 tygodnie na nagrania a świadczy o tym chociażby fakt że na tych swoich rolkach instagramowych gdzie promuje swój "byznes" auto się nigdzie
  • Odpowiedz
@jejfan1: zdjecia do programu chyba jeszcze robili jak panek funkcjonował. Zresztą nie mówie o ich carsharingu, ale o zwykłym wynajmnie. Anyway, nie ja widzialam logo, tylko widziałam jakiś wpis, także moze masz racje
  • Odpowiedz