Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kwdk: to co piszesz ma pewnie w sobie wiele prawdy, ale ja od siebie dodam, że kiszak ma też wyraźną potrzebę bycia docenianym za to co robi (pewnie rodzice za nic go nie chwalili bo nie było za co).
Na przykład ta kwestia bycia grubym. Obstawiam, że kiszak na żadnym etapie życia nie miał problemów z otyłością czy sporą nadwagą. Jednak niby on coś tam ćwiczy i takie uwagi w
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@marek-puczynski: oczywiście, prawdę głosisz. Tylko jeszcze dodam, że niezwykle dziwne jest że przez 7 lat streamowania, nie było ani słowa o rodzicach jego. Opowiadaj o szkole, gimnazjum, liceum, studiach, o tym gdzie był itp. Wspomniał coś o bracie jeszcze jak dobrze pamiętam ale nigdy o rodzicach. W takim sensie, że nie mówił o nich ani dobrze ani źle, nic, jakby nie istnieli xD.
  • Odpowiedz
@kwdk W ogóle mówienie ojkofobicznych komentarzy, jacy to k---a są lub nie są Polacy, samemu siedząc k---a w Rumunii, nie znając lokalnego języka oraz streamujac po polsku, bo po angielsku Ci nie wypaliło, to zakrawa na parodie.
  • Odpowiedz
@kwdk: Już tłumaczę - na biednego nie trafiło. Mati jest po bezstresowym wychowaniu, gdzie całe dzieciństwo równo nawalał w gierki z bratem. Jest zwykłym banankiem, który teraz kreuje się na selfmade-man'a i dlatego nic o swoich rodzicach nie mruknie.
  • Odpowiedz
@kwdk: Ja pamiętam, że na jakimś klipie puścił w stronę widza taką wiązankę, która by mi w życiu nie przyszła do głowy xD Coś, że matka mu nie dawała wystarczająco uwagi w dzieciństwie, ogólnie tam pojechał równo. I wtedy dotarło do mnie, że on najprawdopodobniej "projektuje" swoje problemy na innych
  • Odpowiedz
@Eksagnem: To w sumie nawet pasuje z tym brakiem uwagi ze strony matki. Zwłaszcza jak doda się fakt, jak potrafi j---ć po jedynakach (i ogólnie bycie jedynakiem używa często jako obelgi) jakby fakt ich istnienia mocno go bolał.

kiszak pewnie musiał non stop walczyć o uwagę ze swoim bratem i prawdopodbnie tę walkę zazwyczaj przegrywał. A tacy jedynacy nie tylko mają całą uwagę rodziców dla siebie, ale też nie muszą
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Eksagnem: no tak. Osoba ustatkowana psychicznie, zdrowa i taka która zmierzyła się że swoimi problemami nie używa takich określeń. Jeszcze nie słyszałem żeby osoba wysoko wykształcona wjeżdżała na drugą osobę na jego starych, że go ojciec ruchał, że ruchał tłustym jego matkę itp. Zwykle taka osoba powie o drugiej że poprostu nie ma racji, jest głupia lub jeśli ma nieprawdziwe zdanie na temat czegokolwiek, to powie mu że jest zmanipulowana
  • Odpowiedz
U kiszaka poza byciem patusem, kompleksów, może być też kwestia bycia zwykłą podróbą. Takie ciśnięcie widzom to może być zżynka od innych twórców
  • Odpowiedz
wszystkie jego przytyki, uwagi, wyzywanie to tak naprawdę odzwierciedlenie tego co jego samego boli

@kwdk: projekcja to glowny sposob na wyzywanie stosowany przez kazdego patusa w internecie.

czy to jakis kiszak, czy mammon, czy inny tiger bonzo, wszyscy ten sam sposob maja - przypisuja swojemu przeciwnikowi cechy ktore dotycza ich, i na punkcie ktorych maja kompleksy, i mysla ze kogos to zaboli w ten sam sposob jak
  • Odpowiedz