Wpis z mikrobloga

@Peter_Sinclair: Długo tak stoi? Bo nie wygląda na wrosta. Przy obecnej pogodzie to auto brudniejsze może być po krótkiej przejażdżce. A ostatnio więcej liści nasypało mi na auto po kilkugodzinnym postoju. Samo w sobie Corrado G60 to fajne auto.
  • Odpowiedz
@TytanowyOdpyt: czlowieku to jest technologia rodem z Golfa MK3 jak nie jeszcze MK2. Skad mozesz wiedziec czy dbalem czy nie?
Ja wiem, ze fajnie sie doszukiwac jakichs zalet tego auta, ale uwierz mi to nie jest zaden youngtimer. Zawsze byl awaryjny, Psulo sie wszystko co moglo sie popsuc. Wymienialem w nim wszystko, wlacznie z silnikiem. Kochalem to auto bo to bylo moje pierwsze powazne cacko, ale cieszylem sie jak dziecko
  • Odpowiedz
@RubberDiq: no to mów, że staroć, a nie grat, Ferrari 250 GT to też grat? Wiadomo, że technologia całkiem inna, ale ma to swój urok, a nie jak teraz, popatrzysz chwilę w boczne okno i fura piszczy, że zmęczenie kierowcy, albo nagle piszczy, że nie trzymasz kierownicy chociaż jedziesz normalnie... wiadomo, że na co dzień lipa tym jeździć teraz, ale przejechać się takim klasykiem w dobrym stanie raz na jakiś
  • Odpowiedz
@TytanowyOdpyt: Z racji wieku jeździłem tym klasykiem jak jeszcze był to w miarę standard. Nie powiem, moc była i robiło to frajdę niesamowitą. Ale jak porównuję współczesne samochody, nawet z wszystkimi przeszkadzajkami typu drive assist do klasyków jak stare golfy, fiaty 125 to jednak zawsze wybiorę te nowe. Sorry, ale to dzień do nocy
  • Odpowiedz