Wpis z mikrobloga

@PanBlancik: rozumiem, Panie Blancik dziękuję za odpowiedź. Rozumiem, że skoro na zdjęciu nie widać tej drugiej armii świata, musi być ona schowana za murem
Czekam na więcej zdjęć, byłoby fantastycznie zobaczyć drugą armię świata na zdjęciu. Niestety obawiam się, że w tym przypadku gdyby nie ten mur można by ją zobaczyć w całości, w końcu to potęga światowej klasy

Pozdrawiam i liczę na to, że dzisiaj zobaczę więcej podobnych zdjęć
  • Odpowiedz
@Kexu Nie. Akurat Ukraińcy, w przeciwieństwie do Rosjan nie celują specjalnie w szkoły czy dzieci. Podstacją wysokiego napięcia to ja najbardziej cel wojskowy i niszczenie infrastruktury wroga.
Pozdrawiam
  • Odpowiedz
@BreathDeath: ale może zasilać ludziom domy. Jeśli głównie zasila rafinerię to spoko, ale jeśli dużo cywili zostanie bez prądu, to powinni uważać, aby opinia publiczna się nie ruszyła i nie rzuciła cienia na działania ukraińskie
  • Odpowiedz
  • 9
@twoj-stary-to-jp2: Przecież to są screeny z kamer przemysłowych najczęściej. Uważasz, że ktoś stoi przed ruskimi fabrykami czy rafineriami i czeka na atak żeby go nagrać? Skoro kanały podają, ze trafiona została podstacja, gubernator obwodu podaje to samo, to co mam zrobić? - Jechać tam osobiście, zeby potwierdzić? :) Mam poświęcać czas i szukać tego na mapach? Za to mi nikt tu nie płaci :)
  • Odpowiedz
@Kexu: xD to cel infrastruktury energetycznej. Chcac pokonac kacapstwo trzeba im zniszczyc energetyke i cieplownictwo na zime, no i rafinerie, ale to cele caloroczne :D

Opinia publiczna w Krainie Stalagmitow z Gowna uwaza Ukraincow za wrogow, satanistow, nazistow itd i od lat postuluje wymordowanie ich. Wiec niszczenie energetyki i cieplownictwa niczego tu juz nie zmieni w nastawieniu.
  • Odpowiedz