Wpis z mikrobloga

@maekkkk: na windowsa i maka są aplikacje, nie pozdrawiam, na linuksie dosłownie emulujecie windowsa udając że macie soft który się krzaczy i wywala przez błędy emulacji, jesteście bandą zakłamanych nieudaczników
  • Odpowiedz
na linuksie dosłownie emulujecie windowsa udając że macie soft który się krzaczy i wywala przez błędy emulacji

@czasnawybory666: wut?
Mordo są systemy operacyjne dla ludzi i dla debili z inteligencją szympansa, podpowiem większość lasek z marketingu iq < 75 używa maców
  • Odpowiedz
@PopeLeon: nie no, z tym się zgodzić nie mogę, przeszedłem przez kilka korpo i tłukom z marketingu zawsze kupowaliśmy najtańsze g---o delle, a macbooki trafiały jednak do programistów, którzy raczej głupi nie byli
  • Odpowiedz
@patryk-kabacinski-1: no to też jest klasyczna zasada, że ktoś, z kim raczej nie będziemy długo współpracować dostaje szrota z amso, najczęściej della lub hp, ale jednak pozostali dostawali co tam chcieli, ale raczej większość programistów wybierała maca
  • Odpowiedz
@fervi: dosłownie clean my mac ma darmowy trial, weź leki, poza tym jest o wiele lepszy od systemowej wyszukiwarki plików bo robi to sprawniej, tak samo ma inne użyteczne funkcje

@Biebrzanski_Ghul idź do pracy to będzie cię stać, dosłownie płacę 400zł za 5 aplikacji których używam do pracy, no ale dla polaczka 100-125 euro to majątek xdddddddddddddddddddd
  • Odpowiedz
zresztą pisałem, sprawdziłem darmowy soft, okazało się że jest na maksa ch00jowy i to jest false adverting i nic poza tym, wolę zapłacić i mieć, tam kilka programów kupiłem licencje bez subskrypcji i mam

polaczki to serio jeden wielki cringe xd
  • Odpowiedz