Wpis z mikrobloga

Laweciarz kolejny raz nie mówi tego co ma na myśli tylko jakieś aluzje. Zamiast powiedzieć, że u niego coś planuje i żeby przyjechała to pyta czy on ma do niej przyjechać na grilla, ale podaje wszystkie rzeczy które temu przeczą typu brat cioteczny kuzynki brata chcę cię poznać. tylko po to żeby ona stwierdziła że do niego w takim razie lepiej #slubodpierwszegowejrzenia
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Eloqqq: no niestety tak wygląda wychowanie dzieci na wsi. Teraz może się to zmieniło, ale dawniej to był standard. Ja zaraz po szkole uciekłem do większego miasta. Na początku żałowałem, bo było ciężko, trzeba było wszystko samemu płacić, ale z perspektywy czasu nie żałuję tego wgl. Wiadomo i tak nie da się nadrobić 20 lat wychowania, ale jakbym został na wsi, to pewnie byłbym takim laweciarzem. Widzę to po swoich
  • Odpowiedz
  • 31
@Eloqqq moim zdaniem jedyne co on chce powiedziec to że ona jest brzydka i p------a ale nie wie jak to ująć w sposób akceptowalny. Myślę że takie ma o niej zdanie.
  • Odpowiedz
@Lomana_LuaLua: ciekawy punkt widzenia. Ja wprawdzie z miasta, ale rozbija się o dom rodzinny. Jestem właśnie u matki w odwiedzinach i dosłownie cofam się w komunikacji przez te kilka dni.
  • Odpowiedz
@Lomana_LuaLua: on jej tam nie chciał, lawirował jak mógł. Niby zaprasza ale tak, żeby nie zaprosić. Oby się psycholog nie doczepiła. On jej w samochodzie tuż po ślubie powiedział, że ładnie wygląda za to potem się jej przyjrzał i już jak omawiał ją ze świadkiem to szukał u niego potwierdznenia, że nie... Kaja za to mając wcześniej sygnały od kolesi, że jest wredna ma wyje.bongo, bo co oni tam wiedzą
  • Odpowiedz