@Lomana_LuaLua: a jak myślisz jacy ludzie zgłaszają się do programu w którym bierzesz prawdziwy ślub z totalnie randomowym obcym człowiekiem? bo na pewno nie tacy którzy są przebojowi i nie mają problemów w nawiązywaniu relacji
@MrBudget: no tak, ale jednak są to osoby które pracują, mają jakichś znajomych, rodziny itd. Ja nie mowie, że mają być przebojowi, ale ich interakcje są na poziomie botów.
@karolina-oska: w tej edycji, mimo różnych wad, żadna z dziewczyn nie robi wrażenia bota, umieją się lepiej lub gorzej komunikować i nawiązywać kontakt. To faceci są przychlastami totalnymi jak Laweta albo wannabe "mistyczny chłód" manipulantami jak Breiv
@Lomana_LuaLua: Ten program trochę podnosi mi samoocenę, zawsze uważałam, że jestem mało komunikatywna i nie potrafię gadać z ludźmi, ale teraz widzę, że w porównaniu z niektórymi wcale nie jest tak źle xD
@Fala_Magnezu a i nawet najbardziej normalny (choć to bardziej w krainie ślepców jednooki jest królem) Maciek, to dziecko w ciele dorosłego, choć próbuję coś działać i zaprezentować się z jak najlepszej strony.
#slubodpierwszegowejrzenia