Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia jakos dziwnie pokladalem spore nadzieje w hokeiscie ale cholerka typ chyba naprawde jest zaklety w ciele 18 latka i to raczej nie jest poza ani stresik przed kamera boze blogoslaw ksiegowa zeby nie wykipiala
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomek0409: ma małe doświadczenie związkowe i jest niesamowicie wyrozumiała. W domu zajmowała się rodzeństwem, za matkę chodziła do szkoły. Syndrom zakładniczki, smutne.
  • Odpowiedz
@tomek0409 kasia deserves better, obawiam się zakocha i zaangażuje, a chlop stchórzy jak trzeba będzie podjąć jakąś dojrzała decyzję, mam wrażenie ze on nie dorósł do bycia dorosłym partnerem, nie wierze ze podoła roli ojca wg tego co prezentuje i co sama kasia mówi, szkoda, oby to nie byl zmarnowany czas
  • Odpowiedz
@par1299: czy ktoś pomoże mi zrozumieć co jest w nim aż tak dziecinnego? XD
To że sobie smiezzkuje zeby ciszy nie było gdy gotuje? To że zajrzał jej w laptop gdy pracowała tak żeby się uśmiechnęła?
Bo na razie nie kumam
  • Odpowiedz
Nie mogę bo wk___a mnie że jego bierność. Zupełnie nie wykorzystał bycia w swoich rejonach i jak sama Kasia mówiła - nie zabrał jej nawet na randkę. Z nudów zaczęła się dzień wcześniej pakować.
Miał czas na wymyślenie czegoś leżąc na kanapie.

Ale bierność to nie dziecinność a to drugie się mu zarzuca… dlatego próbuje zrozumieć czemu to jest problemem większym niż jego brak inicjatywy
  • Odpowiedz
@karolina-oska: popatrz na niego też pod kątem poprzednich odcinków. od ubierania się „młodzieżowo” patrząc po ogólny brak możliwości przewidzenia konsekwencji swoich działań (takie rzeczy typu jak wejdę do morza w skarpetkach to one będą później mokre albo jak nie wezmę bluzy w zimny dzień to będzie mi zimno).
  • Odpowiedz