Aktywne Wpisy

AdamIspireGoral +437
To jest mój punkt startowy.
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
źródło: 1000003849
Pobierz
jegertilbake +319
Czy z uwagi na niska demografię w Polsce nadszedł w końcu najwyzszy czas, zeby księża przestali ubierać sie w sukienki jak transwestyci i znaleźli sobie żony z którymi założą rodziny pelne dzieci dajac przykład swoim parafianom?
#polska #pytanie #antynatalizm #bekazkatoli
#polska #pytanie #antynatalizm #bekazkatoli
źródło: 83622645d6a1239ce228e725bf0ec26f
Pobierz

![W Wirginii 2 psy zagryzły 23 jelonki w pogotowiu dla dzikich zwierząt [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/500bd119dbd9689e9136de2fbb16c514d275157cc1c264f8f4cc2177de9924d0,q80.jpg)

Czemu w zmywarce sól uzupełnia się mniej więcej raz na miesiąc, nabłyszczacz rzadziej, a detergent trzeba dodawać przed każdym myciem? Skoro mamy sól i nabłyszczacz w osobnych zbiorniczkach, to why nie istnieje detergent w płynie, który też można by tam wlać zamiast sypać proszek czy wrzucać kapsułki?
1. sól uzupełnia się jak się skończy. To jak szybko się kończy, zależy jaka twardość wody ustawiona jest przez ciebie w ustawieniach zmywarki. Im wyższa twardość tym częściej słona woda regeneruje żywice zmiekczającą wodę co idzie do komory mycia.
2. Nabłyszczacz możesz używać lub nie. Ja nie używam. Nabłyszczacz ma tak samo poziomy do ustawiania. U mnie od 1 do 7. Im wyższa cyfra tym wiecej go leci przy
Tabsy to już w ogóle zakleilyby dozownik
Do tego trzebaby wygospodarować dużo miejsca na pojemnik na detergent + system dozowania. Mogłoby się to
Na to musi sie znalezc miejsce. Nabyłyszczacz ma pojemnik wielkosci telefonu komórkowego i nie wymaga żadnej elektroniki i wystarcza pewnie na miesiac ale musi być bo bierze udział w DRUGIEJ fazie mycia czyli w płukaniu. Nie mozesz go wlać wczesniej.
Detergent serio musiałby miec pojemnik wielkosci kilograma mąki i drugie tyle jakis podajnik/pompa +