Aktywne Wpisy

Apaturia +474
Prezent, który może uratować życie. Pająk darownik przedziwny (Pisaura mirabilis) jest znany z tego, że podczas zalotów samiec wręcza samicy podarunek - zazwyczaj jest to smakowita zdobycz, taka jak mucha lub inny owad, starannie zawinięta w warstwy jedwabnych nici. Podarunek ten ma za zadanie odwrócić uwagę samicy i zmniejszyć prawdopodobieństwo, że zalecający się samiec zostanie przez nią potraktowany jako pokarm.
Kiedy samica przyjmuje prezent i zaczyna go "rozpakowywać", próbując przegryźć się
Kiedy samica przyjmuje prezent i zaczyna go "rozpakowywać", próbując przegryźć się
źródło: Pisaura_mirabilis
Pobierz
Waiter98 +155

#introwertycy #s----------e
@czerwony_ptak: Nikt Ci nie kaze chodzic. Kolejny raz zaznaczylem ze mnie nie bedzie na wigilii firmowej.
Mam we dupie grzecznosc. Po prostu szanuje siebie. Nie bede chodzil na "imprezy" z ludzmi ktorych nie szanuje. No bo co? Zeby nie zepsuc atmosfery mialbym udawac ze wszystko jest ok? No nie. ja bym raczej wygarnal. A po co
No ale tam nie beda tylko oni. I teraz mialbym udawac ze wszystko jest ok?
Dlatego napisalem:
lol, dla mnie to brzmi absurdalnie, że ktoś w ogóle może mieć takie podejście
Cały problem w
@Nemayu: Napisalem o co chodzi. Ci ktorych szanuje wiedza dlaczego nie chodze I nie maja z tym problemu. A jesli inni twierdza ze nie chodze bo ich nie szanuje to dobrze twierdza - i cieszy mnie to ze wiedza.
Ja nie tlumacze siebie. Nie musze. Normalni wspolpracownicy (ci ktorych szanuje) wiedza ze nie mam z
Takich jak ja jest/moze byc sporo. Jak ktos twierdzi ze nie przychodze na imprezy w pracy bo akurat jego nie szanuje to albo jest glupi albo ma racje. I mi to pasuje.
@Nemayu: Miras... Zapomnialem nadmienic ze ja mam we dupie opinie o mnie ludzi o ktorych mam taka a nie inna opinie. Polecam.
Ludzie z ktorymi zyje dobrze wiedza dlaczego nie chodze na takie imprezy. Wiedza
W każdym razie, gdy ta osoba decyduje kogo zwolnić, to już będzie ich wybór i zwolnią właśnie ciebie. Z takiego głupiego powodu niezwiązanego z pracą.
@Nemayu: Powodzenia :D