Wpis z mikrobloga

• 21
@freddd: a "Opiekunowie" chodzą bez poniesienia winy - JESZCZE. "uj kogo obchodzą Twoje wywody panie" takie podejście to pewnego rodzaju przymykanie oka na takie procedery... Okropne podejście
  • Odpowiedz
  • 7
@freddd: Grzebanie w gównie ? Powiedz to prokuratorowi, który teraz to robi. Twoje podejście jest co najmniej zastanawiające. Napisz do prokuratora, żeby dał im spokój... (ʘʘ)
  • Odpowiedz
  • 5
@freddd: ja nic nie dłubię. Przypominam ludziom, którzy mają jakiekolwiek zasady (nie takim jak Ty), że nie ładnie jest wykorzystywać nieporadnych życiowo a za takie czyny należy się kara. Nie zrozumiesz.
  • Odpowiedz
  • 2
@freddd: nie jest za późno. Zawsze sprawcy mogą ponieść karę ( ͡° ͜ʖ ͡° )*: No tak, bo na wykopie można być Tobą a offline dobrym człowiekiem ?
  • Odpowiedz
  • 4
@freddd: Nie mierz swoją miarą. Nie interesują mnie plusiki na wypok. Interesuje mnie, aby prawda dotarła do jak największej liczby ludzi. Do Ciebie dotarła, czyli do 1/2 człowieka patrząc na Twoje postrzeganie świata. Niewątpliwie jakaś część sukcesu.
  • Odpowiedz
@piSSowiec69: powoli zaczyna wychodzić z ciebie twoja prawdziwa natura :D ja już takich jak ty to znam. Tu niby taka pomocna rączka ale w razie czego to do obcego garnka zajrzy.
  • Odpowiedz