@freddd: a "Opiekunowie" chodzą bez poniesienia winy - JESZCZE. "uj kogo obchodzą Twoje wywody panie" takie podejście to pewnego rodzaju przymykanie oka na takie procedery... Okropne podejście
@freddd: Grzebanie w gównie ? Powiedz to prokuratorowi, który teraz to robi. Twoje podejście jest co najmniej zastanawiające. Napisz do prokuratora, żeby dał im spokój... (ʘ‿ʘ)
@freddd: ja nic nie dłubię. Przypominam ludziom, którzy mają jakiekolwiek zasady (nie takim jak Ty), że nie ładnie jest wykorzystywać nieporadnych życiowo a za takie czyny należy się kara. Nie zrozumiesz.
@freddd: Nie mierz swoją miarą. Nie interesują mnie plusiki na wypok. Interesuje mnie, aby prawda dotarła do jak największej liczby ludzi. Do Ciebie dotarła, czyli do 1/2 człowieka patrząc na Twoje postrzeganie świata. Niewątpliwie jakaś część sukcesu.
@piSSowiec69: powoli zaczyna wychodzić z ciebie twoja prawdziwa natura :D ja już takich jak ty to znam. Tu niby taka pomocna rączka ale w razie czego to do obcego garnka zajrzy.
Dantejskie sceny w Brazylii, w meczu między Cruzeiro a Atletico doszło do bójki obydwóch drużyny. 1:06 Hulk wyprowadza bułę oraz low kicka xDD #mecz oraz #primemma bo wiem że lubicie takie dymy
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link