Wpis z mikrobloga

#gielda #meczennicyxtb
Mam wrzucone w tą spółkę niecałe 300 złoty i już mnie denerwuje, jak wy możecie żyć jak ta spółka to większa część waszego portfela? Przecież to ściek nie spółka, niby tak super im idzie, a akcje dalej stoją w miejscu
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lketoglutaran ostatni raz po 20 to oni byli 3,5 roku temu, a wtedy to ja się w akcje nie bawiłem
@Szoser nie mam najmniejszego zamiaru, take profit na +3% ustawiony i niech leży. Kupa jak kupa, póki nie dotkniesz to nie śmierdzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@widmo82 właśnie większość akcji wali +3% w ciągu max 2 tygodni, a tu czekam już chyba 3 i cały
  • Odpowiedz
@TypowyDaltonista: Jak kurs stoi w miejscu? Zobacz sobie roczny wykres ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Fakt spółka zaliczyła słabsze wyniki, ale nadal jest w fazie ekspansji, pozyskuje dużo nowych klientów, nie jest zadłużona - czyli fundamenty nadal ma mocne.
Wystarczy uzbroić się w cierpliwość i poczekać, w perspektywie kilku miesięcy kurs podskoczy
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn co ty, zarobię na tej inwestycji 8,74 i zawijam kiecę i nie wiem czy wrócę

@Powoli_do_celu czyli czekam aż mi zamknie na zysku i zawijam się z tej spółki, wracam do akcji poniżej 100, bo szybciej i większa stopa zwrotu przez więcej akcji, na długi termin to ja mam Nasdaq (który jest jeszcze bardziej czerwony, tfuuu dolar)
Zdjęcie wykresu dla potomnych
TypowyDaltonista - @PodniebnyMurzyn co ty, zarobię na tej inwestycji 8,74 i zawijam k...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz