Aktywne Wpisy

Chcecie mieć dzieci? Ja nie chcę ale mam poczucie że powinienem. Boję się że w pewnym momencie włączy mi się instynkty tacierzyński i będzie już za późno. Czytałem o ludziach którzy mają z tego powodu ciężką depresje.
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Planujesz potomstwo?
- Tak 40.7% (88)
- Nie 38.4% (83)
- Nie wiem 20.8% (45)

KarnetNaGlony +64
Prawie dziś wpadłem w pułapkę
źródło: temp_file1329606556760383759
Pobierz

Mam wrzucone w tą spółkę niecałe 300 złoty i już mnie denerwuje, jak wy możecie żyć jak ta spółka to większa część waszego portfela? Przecież to ściek nie spółka, niby tak super im idzie, a akcje dalej stoją w miejscu
@TypowyDaltonista: normlanie, po prostu kupowalismy po 20 a nie 70 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TypowyDaltonista: i ty tak wytrzymałes od wczoraj?
szacuneczek xD
@Szoser nie mam najmniejszego zamiaru, take profit na +3% ustawiony i niech leży. Kupa jak kupa, póki nie dotkniesz to nie śmierdzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@widmo82 właśnie większość akcji wali +3% w ciągu max 2 tygodni, a tu czekam już chyba 3 i cały
Fakt spółka zaliczyła słabsze wyniki, ale nadal jest w fazie ekspansji, pozyskuje dużo nowych klientów, nie jest zadłużona - czyli fundamenty nadal ma mocne.
Wystarczy uzbroić się w cierpliwość i poczekać, w perspektywie kilku miesięcy kurs podskoczy
@Powoli_do_celu czyli czekam aż mi zamknie na zysku i zawijam się z tej spółki, wracam do akcji poniżej 100, bo szybciej i większa stopa zwrotu przez więcej akcji, na długi termin to ja mam Nasdaq (który jest jeszcze bardziej czerwony, tfuuu dolar)
Zdjęcie wykresu dla potomnych
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz