Wpis z mikrobloga

#polityka
Ja to chyba żyję w Matrixie. Schnepf jest zła bo miała teścia ubeka, ale wg. konfy Jaruzelska jest cacy mimo, że miała ojca, który był szefem całego tego biznesu.

¯\(ツ)/¯
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PogromcaPatusow: Czy Ty w ogóle rozumiesz język polski? Schnepf żyła jak pączek w maśle w PRLu bo jej TEŚĆ BYŁ WTEDY WYSOKO POSTAWIONY?

TEŚĆ?!

Każde dziecko, które miało wysoko postawionego czerwonego robaka tak żyło nie wiem co to ma do tematu.

Schnepf jest córką swojego teścia... No super to wymyśliłeś.
  • Odpowiedz
  • 3
@danob99 Ale co ma Jaruzelska do niej xD

Jaruzelska robi chowa swoje poglądy do kieszeni, gdy z kimś prowadzi wywiad i nie ulega prymitywnym zaczepkom jak Schnepfowa. Na pewno kontakty jej ojca pomogły w rozwinięciu kariery ale obecnie nazwisko jej bardziej przeszkadza. Mimo to jej dziennikarstwo jest na tyle dobre, że jest samowystarczalna i nie musi manipulować na korzyść jakiejś partii, by dostać etat w TVP, czy Republice.

Dorota Schnepf poza
  • Odpowiedz
@danob99: Przecież te pokemony konserwatywno-prawicowo-narodowe są zdolne do wykonania dowolnych salt jeśli chodzi o klakę dla swoich duchowych wodzuniów. Przykład idzie z góry: Kaczyński to jest typ, którego, gdy miał oceny niedostateczne, z klasy do klasy w liceum promowano na polecenie kuratora, który następnie został PRL-owskim ministrem oświaty. Typ, który dorastał w PRL jak pączek w maśle - ustawia się potem na pozycji czołowego opozycjonisty walczącego z "komuną". Jego wyznawcom
  • Odpowiedz
@danob99: Tylko na wykopie usprawiedliwianie kapłanki propagandy xD dobrze że jesteście mniejszością i patologicznej koalicji za 2 lata mówimy papa.
  • Odpowiedz
  • 2
@danob99

@PogromcaPatusow: Ale co mi udowadniasz? Napisałem, że nie pasuje wam Schnepf bo ma teścia komucha

Ale przecież napisał wcześniej, że nie chodzi o to, że był jej teściem tylko o to, że go gloryfikuje
Poza tym bronienie sznepfowej to już jest naprawdę wyższy poziom.
  • Odpowiedz
a gdzie to gloryfikowanie jej teścia w telewizji? Jakoś nie zauważyłem nic poza prawackimi urojeniam

@tomekruslan: człowieku, ona się posunęła do stygmatyzacji własnego dziecka dając mu imię po zbrodniarzu xD
  • Odpowiedz
Schnepf nie jest zła bo miała teścia ubeka tylko przez to, że gloryfikuje tego zbrodniarza

@PogromcaPatusow: Jaruzelska przecież też zawsze ciepło się o swoim ojcu wypowiada, a Urban to prawie jak wujek. Konfiarze tak samo jak PiSowcy mają swoich dobrych komunistów.
  • Odpowiedz
Schnepf nie jest zła bo miała teścia ubeka tylko przez to, że gloryfikuje tego zbrodniarza i to jeszcze uprawiając swoją propagandę

@PogromcaPatusow: daj mi cytat Jaruzelskiej wypowiadajaca sie w tym tonie o swoim starym xD
  • Odpowiedz