Aktywne Wpisy

saintie +9

gram_w_mahjonga +84
#wykop #moderacja #topwszechczasow
Serio, wykopie. Robicie wszystko, żeby przestać tu się udzielać.
Dla wyjaśnienia - CO ROKU zapraszam na discordowy czat - czat, który praktycznie się kojarzy z wykopem. Czemu akurat teraz to problem? Zapewne nie doczekam się odpowiedzi na odwołanie.
Serio, wykopie. Robicie wszystko, żeby przestać tu się udzielać.
Dla wyjaśnienia - CO ROKU zapraszam na discordowy czat - czat, który praktycznie się kojarzy z wykopem. Czemu akurat teraz to problem? Zapewne nie doczekam się odpowiedzi na odwołanie.
źródło: top usuniey
Pobierz

Szkoda mojego zdrowia psychicznego. Ja sobie w życiu poradzę. Ciekaw jestem co zrobicie wy jak wam tu Tusk do spółki z nową minister zdrowia, przypadkiem przyjaciółką prezeski grupy LUXMED wprowadzą mini-ameryczkę w kwestii służby zdrowia.
W sumie co ja się zastanawiam. Na 99% i tak powiecie, że to wina lekarzy.
#medycyna #zalesie #depresja #lekarski #pracbaza #praca #studbaza #studia #lekarz #emigracja
@Victor_Manzon: problem jest taki że programisci mają ból d--y bo ktoś ma lepiej. Bo im sie wydawało że boga za nogi złapali i są elitą bo zarabiają te 15-30k na b2b. Ileż to postów było że mają eldorado, było sie uczyć itp. No i
Komentarz usunięty przez moderatora
Poza tym w DE na pewno was przyjma z otwartymi ramionami, zaplaca duzo wiecej i nikt nie bedzie narzekac jak ci niewdzieczni Polacy. Nie zastanawiaj sie, wyjezdzaj
@Kepler777: Izba lekarzy nie ma nic do gadania w tej kwestii. Ramionami sobie może wzruszać i tyle.
A próbowałeś się kiedyś zastanowić z czego wynika ilość miejsc na jakąś specjalizację?
Ale najlepiej niech normalni też się zawiną i zostaną już same trole i ściek
@NoblePhantasm zdefiniuj slowo godnie.
I chodzi o stawkę godzinową czy miesieczną?
Podoba mi sie centralne ustalanie stawek, za inne zawody też sie wezmiemy?
Komentarz usunięty przez moderatora