Wpis z mikrobloga

Jedyna szansa na wygraną KO w wyborach za 2 lata
Sikorski premierem, Tusk odchodzi, Koalicja z Konfederacją, gdzie dają im Bosaka na prezydenta i kogoś na marszałka.
Zostaw plusa dla zasięgu, aby więcej osób podzieliło się opinią

#polityka #ukraina
BiuroOchrony - Jedyna szansa na wygraną KO w wyborach za 2 lata
Sikorski premierem, T...

źródło: images (3)

Pobierz

Zgadzasz się?

• Tak 22.5% (84)
  • Nie 77.5% (290)

Oddanych głosów: 374

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Koalicja z Konfederacją

@BiuroOchrony: xD

Przeciętnemu wyborcy KO prędzej ręka uschnie, albo zagłosuje na PiS, niż na cokolwiek powiązanego z Konfederacją. Zapominasz chyba, że dla wyborcy liberalnego, albo lewicowego Konfa jest jedyną partią, która daje radę być gorszą nawet od PiS, a to niemały wyczyn.
  • Odpowiedz
@BiuroOchrony: nie mają juz żadnych najmnejszych szans na wygranie zero

dlatego betonują i polaryzują, jakby mieli to Donek już dawno by zrezygnował

teraz chodzi TYLKO żeby nie skakali mu do gardła, bo połowa z nich nie wejdzie z ich
  • Odpowiedz
@BiuroOchrony: ledwo zagłosowałem na Trzaskowskiego, chłop mnie obrzydał swoim skrętem w prawo i brakiem twardego zdania na ważne tematy - a ty chcesz bym na Sikorskiego zagłosował, hahah XDDD
  • Odpowiedz
@BiuroOchrony: po części się zgadzam, ale nie koalicja z konfederacją tylko z tym umiarkowanym skrzydłem konfy której zależy na ogólnym dobrostanie, a nie na realizowaniu ruskiej propagadny, czyt. bez bosaków i tego mocno prawicowego skrzydła które chce zamordystycznie rządzić i wysyłać chłopów do woja
  • Odpowiedz
dają im Bosaka na prezydenta

@BiuroOchrony: To ten instruktor surfingu bez studiow, ktory cale zycie siedzi na panstwowym garnuszku ale w TV gada o wolnosci gospodarczej, niskich podatkch i panstwie minimum? Aha, ok
  • Odpowiedz
umiarkowanym skrzydłem konfy której zależy na ogólnym dobrostanie, a nie na realizowaniu ruskiej propagadny, czyt. bez bosaków i tego mocno prawicowego skrzydła które chce zamordystycznie rządzić i wysyłać chłopów do woja

@Qrka: Tylko ze skrzydeł Konfy, to właśnie to narodowe ma jakiekolwiek baczenie na "ogólny dobrostan", bo przecież nie darwinistyczna NN (która swoją drogą przerde wszystkim chce wysyłać do woja i dalszej ich dyskryminacji, jak sami z uśmiechem na ustach
  • Odpowiedz
@wstanczyk: raczej konserwatywne skrzydło to ma baczenie na własny interes, bratanie się z AFD, branie pieniędzy od ruskich, trzymanie szurów z ordo iuris etc.
Przypominam, im głośniej ktoś krzyczy o Wielkiej Silnej NARDOWOEJ Polsce tym bardziej chce nakraść i tym bardziej jest zepsuty do szpiku kości
Sławuś jest jaki jest ale przynajmniej ma jakieś korzenie w racjonaliźmie
  • Odpowiedz