#przegryw #blackpill #redpill Według prowadzącego w polsat mężczyźni nie mogą dzisiaj znaleźć partnerki, bo leżą w łóżku cały dzień i się nie myją oraz nie używają perfum. Wszystko okraszone śmiechem pani prowadzącej.
@Polnischefuhrer: nie tłumacz, ani wykopkom (wiedzą to) ani zasrańcom z telewizora (serwują narrację wg zlecenia zleceniodawcy i coś takiego jak prawda tylko przeszkadza)
@Moonlight20: no rano jak piję kawę i szykuje się do pracy to oglądam i włączam telewizor aby coś grało sobie w tle, zazwyczaj programy informacyjne ¯\(ツ)/¯
@zeszyt-w-kratke: Wymagania stawiane niczym Joseph. Przecież te pierdoły opowiadane przez Jankowskiego to jest niczym kabaret typu "chłop przebrał się za babę". Dobra dowalmy w końcu pracę do 100 dla mężczyzn a dla kobiet do 30 i wszyscy będziemy zadowoleni. W sumie trochę to zabawne. Ludzie piszą z realnymi problemami, z którymi się mierzą dzień w dzień. Chcą wsparcia/pomocy/reakcji/rady a dostają w zamian "umyj się brudasie"/"hihihi (blond redaktorki)" i creme de
@zeszyt-w-kratke: załóżcie proszę jakiś tag na jankowskiego, żeby go można było zczarnolistować - ten dzban ma tylko wzbudzać emocje i robić na was zasięgi
Według prowadzącego w polsat mężczyźni nie mogą dzisiaj znaleźć partnerki, bo leżą w łóżku cały dzień i się nie myją oraz nie używają perfum. Wszystko okraszone śmiechem pani prowadzącej.
@Moonlight20: ja czasem oglądam takie programy z różnych mediów żeby wiedzieć co tam ciekawego myślą ludzie inni niż ja
@lord-nihilus: pani psycholog dość dobrze wytłumaczyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja się codziennie myje, używam perfum i nawet gole dupsko, gdzie moja różowa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)