Aktywne Wpisy

menelf +5
rzygalam o:
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21

Antorus +52
i pomyśleć, że kiedyś broniłem lekarzy, bo PiS się jak zwykle uwziął na "wykształciuchów tfuuuuu" i szczuje.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.

Przeznaczenie to strona firmowa wizytówka, trochę opisów, oferty, realizacje (zdj, może wideo), formularz kontaktowy, czyli bez szału. Z korzystniejszych cenowo widzę Seohost oraz Hostido. Jakie macie opinie, co jest lepsze? Coś bezpiecznego i przyjaznego dla laika? Jak wygląda sprawa otrzymania authinfo?
Drugi temat to poczta firmowa, przydało by się z 20gb. W poprzedniej firmie korzystałem z poczty na home.pl, ogólnie dużo spamu. Polecacie coś innego? Czy poczta od razu tam gdzie hosting? Dużo będę korzystał z poczty na smartfonie będąc w trasie albo na obiektach. Polecicie coś pod tym względem, jakiś program na androida, czy po prostu outlook?
Ostatnio z stronami www działałem jeszcze w szkole, czyli kompletnie nie jestem w temacie, ale myślę, że na moje potrzeby dam radę postawić taką prostszą stronę :/
#hosting #domeny
Z kodem WYKOP hosting 30% taniej.
Jeżeli potrzebujesz więcej powierzchni pod pocztę to możesz połączyć usługi hostingu www i hostingu e-mail.
Jak będziesz się decydował, to wklep ten kod: seoh40 to obniżysz sobie cenę abonamentu o -40%
Zapoznaj się z naszą ofertą. Korzystając z tego linku otrzymasz 15% rabatu na plan hostingowy NVME.
Pomożemy Tobie w całym procesie migracji.
Wszystkie plany hostingowe oparte na szybkich dyskach NVME.
25 GB + domena poniżej 100 zł brutto (kod: rabatowy SERCE) - idealne, na rozpoczęcie działalności.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie -> https://seohost.pl/hosting
Z kodem WYKOP2024 zyskasz 35 % na zakup serwera.
Komentarz usunięty przez moderatora