Wpis z mikrobloga

Hej, gdzie polecacie kupno domeny oraz hosting?

Przeznaczenie to strona firmowa wizytówka, trochę opisów, oferty, realizacje (zdj, może wideo), formularz kontaktowy, czyli bez szału. Z korzystniejszych cenowo widzę Seohost oraz Hostido. Jakie macie opinie, co jest lepsze? Coś bezpiecznego i przyjaznego dla laika? Jak wygląda sprawa otrzymania authinfo?

Drugi temat to poczta firmowa, przydało by się z 20gb. W poprzedniej firmie korzystałem z poczty na home.pl, ogólnie dużo spamu. Polecacie coś innego? Czy poczta od razu tam gdzie hosting? Dużo będę korzystał z poczty na smartfonie będąc w trasie albo na obiektach. Polecicie coś pod tym względem, jakiś program na androida, czy po prostu outlook?

Ostatnio z stronami www działałem jeszcze w szkole, czyli kompletnie nie jestem w temacie, ale myślę, że na moje potrzeby dam radę postawić taką prostszą stronę :/

#hosting #domeny
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sod908 Cześć, możesz zerknąć na naszą ofertę na sohost
Z kodem WYKOP hosting 30% taniej.
Jeżeli potrzebujesz więcej powierzchni pod pocztę to możesz połączyć usługi hostingu www i hostingu e-mail.
  • Odpowiedz
@sod908: Polecam seohost.pl spokojnie możesz tam od razu wraz z domeną i hostingiem dawać pocztę. Ja jestem zadowolony, jak coś potrzeba to support szybko i sprawnie reaguje. Jakieś autoinstalatory (np. Wordpressa) czy darmowy SSL (Lets encrypt) itp. w standardzie.

Jak będziesz się decydował, to wklep ten kod: seoh40 to obniżysz sobie cenę abonamentu o -40%
  • Odpowiedz
@sod908: Zapraszamy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapoznaj się z naszą ofertą. Korzystając z tego linku otrzymasz 15% rabatu na plan hostingowy NVME.
Pomożemy Tobie w całym procesie migracji.
Wszystkie plany hostingowe oparte na szybkich dyskach NVME.
  • Odpowiedz
@sod908: U nas masz wszystko w jednym miejscu – szybki hosting, pocztę firmową bez spamu i pomoc krok po kroku nawet dla początkujących via disc ord, chat, e-mail.

25 GB + domena poniżej 100 zł brutto (kod: rabatowy SERCE) - idealne, na rozpoczęcie działalności.
  • Odpowiedz