Wpis z mikrobloga

@G06DbT: Nie przestajesz mnie rozsmieszac. Ja mam kija we dupie? LOL

Pokazalem Ci czarno na bialym gdzie sie mylisz, pokazalem gdzie twoje rady mogly doprowadzic do czyjes smierci (z pradem nie ma zartow i nie mozesz zakladac ze w zoltozielonej nie ma napiecia). A to ty sie obraziles :D

Znam niejednego ryla ktory by cie zjadl na sniadanie bez problemu. Fajne swiadectwo sobie wystawiasz.
  • Odpowiedz
twoje rady mogly doprowadzic do czyjes smierci

@gorzki99: tak tak, oczywiście, tak jak do śmierci doprowadzi brak podłączonego drugiego uziemienia w silniku, BO W JAKIEŚ FIRMIE W SZWECJI TAK SIĘ ROBI.

Znam niejednego ryla ktory by cie zjadl na sniadanie bez problemu.

@gorzki99: o widzisz, znowu wiesz lepiej.
  • Odpowiedz
tak tak, oczywiście

@G06DbT: Oczywiscie ze oczywiscie. Puszczanie potencjalu na zoltozielonym w mieszkaniowce nie jest niczym niezwyklym. Sugerowanie komus ze TAM NIE MA POTENCJALU to jaknajbardziej mozliwosc ubicia tego kogos. Ogarnij sie.

W elektryce nic na wiare bo nie wiesz kto i jak cos laczyl. Dopoki tego nie zrozumiesz to nie radz komus bo raczej nie chcesz kogos ubic.
  • Odpowiedz
w sumie to już wiemy czemu nie masz baby...

@G06DbT: szklana kula Ci sie popsula. Odeslij na gwarancje. Nie masz zielonego pojecia o czym mowisz :D

Ale fakt - nie mam. I to z wyboru i zasad. Nigdy nie szukalem. Pierwsza ktora mialem sama sie znalazla - no ale bylem wtedy mlody i glupi. No i z mojej przyczyny byla i ni ma. Druga co byla tez sie sama znalazla -
  • Odpowiedz
@wykopowa_ona @ZygmnuntIgthorn uwaga! Nie musisz czekać do wiosny. Swoją kasę dostaniesz w styczniu, no może na początku lutego. Nie dziękuj. Piekarnik do Wielkanocy sobie kupisz.
Ps. @totem_lesnych_ludzi nie mieć piekarnika a domu to jak nie mieć kibla sorry. Ale gdzie upiec ciasto albo babeczki. Uwaga ludzie pieką ciasta i babeczki z 2 powodów, są tańsze niż w sklepie są lepsze niż ze sklepu i pieczenie sprawi przyjemność piekącym i
  • Odpowiedz
uwaga! Nie musisz czekać do wiosny. Swoją kasę dostaniesz w styczniu, no może na początku lutego. Nie dziękuj.

@stanley88: Na pit 11 pracodawca ma czas do końca lutego, potem US też ma chwilę na przelanie kasy. W jaki sposób zwrot nadpłaconego podatku dostanie już w styczniu?
  • Odpowiedz
@wykopowa_ona: oni się jarają zawsze że rozumieją te progi podatkowe i tylko oni o rozumieją bo to wielka koncepcja ekonomiczna lewicowa, oni niczego innego nie rozumieją z ekonomii poza tym progiem. także niech sie ciesza, nie przejmuj sie.

Tobie gratki i z ciekawości ile lat masz? i co to za branza
  • Odpowiedz
@wykopowa_ona możesz złożyć oświadczenie do pracodawcy że rozliczysz się wspólnie z małżonkiem i nie będą Ci potrącać. Ja tak robię od kilku lat. Tylko to nie działa wstecz. Jeśli złożysz ten dokument w tym miesiącu to nie potrąca ci za listopad i grudzień. Za październik zwrot otrzymasz przy rozliczeniu pit.
  • Odpowiedz