Aktywne Wpisy

ibleedforyou +690
Twoja stara mieszka w bloku rysunkowym

Małe przypomnienie:
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.

A tu się okazało, że wpadłam w drugi próg xD
Juz nie chcę piekarnika xD
#podatki #pracbaza #zalesie
Pokazalem Ci czarno na bialym gdzie sie mylisz, pokazalem gdzie twoje rady mogly doprowadzic do czyjes smierci (z pradem nie ma zartow i nie mozesz zakladac ze w zoltozielonej nie ma napiecia). A to ty sie obraziles :D
Znam niejednego ryla ktory by cie zjadl na sniadanie bez problemu. Fajne swiadectwo sobie wystawiasz.
@wykopowa_ona: W takiej sytuacji dostarczasz pracodawcy druczek PIT 2, sekcja E i nie musisz czekać do wiosny na swoje pieniądze.
źródło: 1000022567
Pobierz@gorzki99: tak tak, oczywiście, tak jak do śmierci doprowadzi brak podłączonego drugiego uziemienia w silniku, BO W JAKIEŚ FIRMIE W SZWECJI TAK SIĘ ROBI.
@gorzki99: o widzisz, znowu wiesz lepiej.
@G06DbT: Oczywiscie ze oczywiscie. Puszczanie potencjalu na zoltozielonym w mieszkaniowce nie jest niczym niezwyklym. Sugerowanie komus ze TAM NIE MA POTENCJALU to jaknajbardziej mozliwosc ubicia tego kogos. Ogarnij sie.
W elektryce nic na wiare bo nie wiesz kto i jak cos laczyl. Dopoki tego nie zrozumiesz to nie radz komus bo raczej nie chcesz kogos ubic.
@G06DbT: szklana kula Ci sie popsula. Odeslij na gwarancje. Nie masz zielonego pojecia o czym mowisz :D
Ale fakt - nie mam. I to z wyboru i zasad. Nigdy nie szukalem. Pierwsza ktora mialem sama sie znalazla - no ale bylem wtedy mlody i glupi. No i z mojej przyczyny byla i ni ma. Druga co byla tez sie sama znalazla -
Ps. @totem_lesnych_ludzi nie mieć piekarnika a domu to jak nie mieć kibla sorry. Ale gdzie upiec ciasto albo babeczki. Uwaga ludzie pieką ciasta i babeczki z 2 powodów, są tańsze niż w sklepie są lepsze niż ze sklepu i pieczenie sprawi przyjemność piekącym i
@stanley88: Na pit 11 pracodawca ma czas do końca lutego, potem US też ma chwilę na przelanie kasy. W jaki sposób zwrot nadpłaconego podatku dostanie już w styczniu?
Tobie gratki i z ciekawości ile lat masz? i co to za branza
Jedna z lepszych rzeczy jaką można zrobić, bo potem sobie to odliczysz w picie
Mnie się dzisiaj szef spytał, jakie doświadczenie po otrzymaniu podwyżki, odpowiedziałem, że żadne, bo nie zauważyłem, ta sama pensja xD