Wpis z mikrobloga

@jestem_pingwinem: zgubiliście pasożyty? Masz na myśli jakieś złe bakterie które powstały na skutek złej diety, czy może robiliście jakies konkretne badania pod to? Prowadził was jakiś lekarz?
  • Odpowiedz
zgubiliście pasożyty? Masz na myśli jakieś złe bakterie które powstały na skutek złej diety, czy może robiliście jakies konkretne badania pod to? Prowadził was jakiś lekarz?

@alonek: Jednym z częstych przyczyn problemów po stronie mężczyzny jest słaba morfologia nasienia, czyli za dużo plemników jest źle zbudowanych i nie są w stanie dokonać zapłodnienia. Często (ale nie zawsze) morfologię można poprawić w bardzo prosty sposób: redukując szkodliwe substancje (cukier, tłuszcze trans,
  • Odpowiedz
@jestem_pingwinem: Trzymam kciuki! Będzie ciężko, ale zwróci się z nawiązką (ʘʘ) Ja mam trójkę dzieciaków i żadne pieniądze, podróże, atrakcje nie dałyby mi więcej radości w życiu.

A brakiem snu się nie przejmuj, przyzwyczaisz się.
  • Odpowiedz
@whos_your_daddy_snakegirl no właśnie nie masz więc nie rozumiesz, życzę ci żebyś miał potomstwo i jak będzie już w wieku kiedy powie że cię kocha i że jesteś najlepszym tata na świecie to wtedy przypomnij sobie swoje słowa że byś usunął takie dziecko a lekarz mógł się przecież mylić
  • Odpowiedz