Mirki, pijcie że mną kompot! Po jakiś 2 latach starań, wizyt u lekarzy, diet, suplementacji i nie wiadomo czego jeszcze, ostatnio dostałem od żony taki oto prezent (。◕‿‿◕。) Teraz tylko mieć nadzieję, że wszystko będzie, jak należy i dziecko będzie zdrowe.
@jestem_pingwinem: zgubiliście pasożyty? Masz na myśli jakieś złe bakterie które powstały na skutek złej diety, czy może robiliście jakies konkretne badania pod to? Prowadził was jakiś lekarz?
zgubiliście pasożyty? Masz na myśli jakieś złe bakterie które powstały na skutek złej diety, czy może robiliście jakies konkretne badania pod to? Prowadził was jakiś lekarz?
@alonek: Jednym z częstych przyczyn problemów po stronie mężczyzny jest słaba morfologia nasienia, czyli za dużo plemników jest źle zbudowanych i nie są w stanie dokonać zapłodnienia. Często (ale nie zawsze) morfologię można poprawić w bardzo prosty sposób: redukując szkodliwe substancje (cukier, tłuszcze trans,
@jestem_pingwinem: Trzymam kciuki! Będzie ciężko, ale zwróci się z nawiązką (ʘ‿ʘ) Ja mam trójkę dzieciaków i żadne pieniądze, podróże, atrakcje nie dałyby mi więcej radości w życiu.
A brakiem snu się nie przejmuj, przyzwyczaisz się.
@whos_your_daddy_snakegirl no właśnie nie masz więc nie rozumiesz, życzę ci żebyś miał potomstwo i jak będzie już w wieku kiedy powie że cię kocha i że jesteś najlepszym tata na świecie to wtedy przypomnij sobie swoje słowa że byś usunął takie dziecko a lekarz mógł się przecież mylić
Teraz tylko mieć nadzieję, że wszystko będzie, jak należy i dziecko będzie zdrowe.
#chwalesie
źródło: temp_file482647532855600658
Pobierz@alonek: Jednym z częstych przyczyn problemów po stronie mężczyzny jest słaba morfologia nasienia, czyli za dużo plemników jest źle zbudowanych i nie są w stanie dokonać zapłodnienia. Często (ale nie zawsze) morfologię można poprawić w bardzo prosty sposób: redukując szkodliwe substancje (cukier, tłuszcze trans,
A brakiem snu się nie przejmuj, przyzwyczaisz się.