Wpis z mikrobloga

@jestem_pingwinem: Gratuluje, jeśli mogę zapytać z czego korzystałeś na poprawę nasienia ?
ja stosowałem te suplementy i witaminy (u mnie podziałało dość szybko )

https://wykop.pl/link/7824423/bezplodnosc-mlodych-polakow/komentarz/133945441/jesli-masz-problem-z-plemnikami-i-nie-chcesz-tracic-czasu-na-czytanie-tutaj-gotowiec-ja-spedzalem-na-tym-sporo-czasu-ponizej-instrukcja-jak-mozna-rato

Od 2024r badania prenatalne są dostępne dla wszystkich bezpłatnie (USG i test PAPP-A), wcześniej były tylko dla kobiet powyżej 35 roku życia, wiec to duży plus bo nie trzeba płacić
@awdr 0
Jeśli masz problem z plemnikami i nie chcesz tracić czasu na czytanie, tutaj gotowiec (ja spędzałem na tym sporo czasu)
poniżej instrukcja jak można ratować sytuacje, jeśli to nie pomoże to widoczniej już gorsza sprawa i bez specjalistycznych badań się nie objedzie.

instrukcja na 3 miesiące
Zażywać: (skład suplementów
  • Odpowiedz
@jestem_pingwinem 70% pierwszych ciąż kończy się poronieniem. Tak rzeczą statystki z wp. Po prostu organizm kobiety też musi to jakoś przystosować się. Kolejnym razem będzie git. Mówię na zapas, żebyś się nie zadręczał jak coś pójdzie nie tak. Taka natura
  • Odpowiedz
  • 1
@whos_your_daddy_snakegirl gość pisze że będzie ojcem a ty wpadłeś na pomysł że komentarz będzie dotyczyl potencjalnej aborcji. Czy ty jesteś normalny? Pewnie sam nie będziesz w podobnej sytuacji ze względu na duży deficyt intelektualny i brak potencjalnej parnetrki ale dam ci radę : jak co siostra albo kuzynka czy tam sąsiadka pochwali się że jest w ciąży to ostatnia rzeczą jaką normalna osoba mówi to cokolwiek o aborcji. Już lepiej powiedzieć
  • Odpowiedz
Po jakiś 2 latach starań, wizyt u lekarzy, diet, suplementacji i nie wiadomo czego jeszcze, ostatnio dostałem od żony taki oto prezent ()

@jestem_pingwinem: dla pewności odstawiając heheszki lepiej zrób test DNA dla czystego spokoju ducha.

Często kobieta nie mogąc zajść z jednym w ciążę szuka drugiego na boku.
  • Odpowiedz
@jestem_pingwinem: zgadzam się z @moll
Polecam się zapisać na szkołę rodzenia, pooglądajcie sobie też szpitale. No i darmowe szczepienia dla kobiet w ciąży żeby uniknąć krztuśca i rsv u dzidzi i mamy. To później a na razie korzystacie że spacerków i rozrywek dopóki różowa się dobrze czuje :)
  • Odpowiedz
@whos_your_daddy_snakegirl

P--------z jak potłuczony, pewnie nie masz dzieci i dlatego tak piszesz, ciekawe czy ty byś usunął swoją długo wyczekiwana córkę albo syna.

Nie masz dzieci to nie zrozumiesz że dzieco kocha się nieważne jakie jest
  • Odpowiedz