Mirki, pijcie że mną kompot! Po jakiś 2 latach starań, wizyt u lekarzy, diet, suplementacji i nie wiadomo czego jeszcze, ostatnio dostałem od żony taki oto prezent (。◕‿‿◕。) Teraz tylko mieć nadzieję, że wszystko będzie, jak należy i dziecko będzie zdrowe.
@jestem_pingwinem: Gratuluje, jeśli mogę zapytać z czego korzystałeś na poprawę nasienia ? ja stosowałem te suplementy i witaminy (u mnie podziałało dość szybko )
Od 2024r badania prenatalne są dostępne dla wszystkich bezpłatnie (USG i test PAPP-A), wcześniej były tylko dla kobiet powyżej 35 roku życia, wiec to duży plus bo nie trzeba płacić
Jeśli masz problem z plemnikami i nie chcesz tracić czasu na czytanie, tutaj gotowiec (ja spędzałem na tym sporo czasu) poniżej instrukcja jak można ratować sytuacje, jeśli to nie pomoże to widoczniej już gorsza sprawa i bez specjalistycznych badań się nie objedzie.
instrukcja na 3 miesiące Zażywać: (skład suplementów
@jestem_pingwinem 70% pierwszych ciąż kończy się poronieniem. Tak rzeczą statystki z wp. Po prostu organizm kobiety też musi to jakoś przystosować się. Kolejnym razem będzie git. Mówię na zapas, żebyś się nie zadręczał jak coś pójdzie nie tak. Taka natura
@whos_your_daddy_snakegirl gość pisze że będzie ojcem a ty wpadłeś na pomysł że komentarz będzie dotyczyl potencjalnej aborcji. Czy ty jesteś normalny? Pewnie sam nie będziesz w podobnej sytuacji ze względu na duży deficyt intelektualny i brak potencjalnej parnetrki ale dam ci radę : jak co siostra albo kuzynka czy tam sąsiadka pochwali się że jest w ciąży to ostatnia rzeczą jaką normalna osoba mówi to cokolwiek o aborcji. Już lepiej powiedzieć
@jestem_pingwinem: zgadzam się z @moll Polecam się zapisać na szkołę rodzenia, pooglądajcie sobie też szpitale. No i darmowe szczepienia dla kobiet w ciąży żeby uniknąć krztuśca i rsv u dzidzi i mamy. To później a na razie korzystacie że spacerków i rozrywek dopóki różowa się dobrze czuje :)
Teraz tylko mieć nadzieję, że wszystko będzie, jak należy i dziecko będzie zdrowe.
#chwalesie
źródło: temp_file482647532855600658
PobierzPodziel się progressem i może jakimiś radami dla starających się (make wykop great again!) :)
ja stosowałem te suplementy i witaminy (u mnie podziałało dość szybko )
https://wykop.pl/link/7824423/bezplodnosc-mlodych-polakow/komentarz/133945441/jesli-masz-problem-z-plemnikami-i-nie-chcesz-tracic-czasu-na-czytanie-tutaj-gotowiec-ja-spedzalem-na-tym-sporo-czasu-ponizej-instrukcja-jak-mozna-rato
Od 2024r badania prenatalne są dostępne dla wszystkich bezpłatnie (USG i test PAPP-A), wcześniej były tylko dla kobiet powyżej 35 roku życia, wiec to duży plus bo nie trzeba płacić
poniżej instrukcja jak można ratować sytuacje, jeśli to nie pomoże to widoczniej już gorsza sprawa i bez specjalistycznych badań się nie objedzie.
instrukcja na 3 miesiące
Zażywać: (skład suplementów
Komentarz usunięty przez moderatora
@jestem_pingwinem: dla pewności odstawiając heheszki lepiej zrób test DNA dla czystego spokoju ducha.
Często kobieta nie mogąc zajść z jednym w ciążę szuka drugiego na boku.
Polecam się zapisać na szkołę rodzenia, pooglądajcie sobie też szpitale. No i darmowe szczepienia dla kobiet w ciąży żeby uniknąć krztuśca i rsv u dzidzi i mamy. To później a na razie korzystacie że spacerków i rozrywek dopóki różowa się dobrze czuje :)
P--------z jak potłuczony, pewnie nie masz dzieci i dlatego tak piszesz, ciekawe czy ty byś usunął swoją długo wyczekiwana córkę albo syna.
Nie masz dzieci to nie zrozumiesz że dzieco kocha się nieważne jakie jest
Tak. Jeżeli by było niepełnosprawne zrobiłbym wszystko by się pozbyć problemu.