Wpis z mikrobloga

GRATULACJE. Kiedy mnie to spotkało i zacząłem się chwalić, znajomy dał mi radę: "Coś tam wyrzeźbiłeś ale teraz musisz nad tym pracować, szlifować i dopieszczać bo inaczej będzie brzydkie". Więc to nie koniec i działaj dalej ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Gratulacje i powodzenia! My z żoną też długo się staraliśmy o pierwszą ciążę. Dużo wizyt, badań, stresów przy tym także, ale nie ma co się łamać. Udało się i to nawet w momencie jak już zaczęliśmy odpuszczać temat i raczej się pogodziliśmy, że się nie uda. Pamiętam jak przyszła do mnie zapłakana. Z początku myślałem, że coś strasznego się wydarzyło i dopiero wtedy zauważyłem, że trzyma testy w dłoniach :D Mało tego,
  • Odpowiedz
@Cyk_dwujeczka:

nie no, lepiej słuchać od każdego pokolei jaka to Ciebie tragedia spotkała za każdym razem i trwać w żalu. My powiedzielismy tylko rodzicom bo mamy w nich wsparcie i wiedzieliśmy, że nic nie powiedzą, jak nie będziemy chcieli.

No i fantastycznie. Jeśli tak wybraliście, to róbcie jak chcecie. Tak samo OP i inni ludzie mają prawo mówić o sobie, jeśli chcą.
Mówienie o czymś =/= trwanie w żalu. Mi
  • Odpowiedz
@jestem_pingwinem gratulacje:). Tylko nie wpadnijcie w szał zakupowy, bo może się okazać, że bobas czegoś nie lubi/nie toleruje lub w sumie to obejdziecie się bez tego i wywalicie pieniądze w błoto. Sporządźcie sobie listę najpotrzebniejszych artukułów i tego się trzymajcie, a resztę dokupicie wedle potrzeby.
  • Odpowiedz