Mirki, pijcie że mną kompot! Po jakiś 2 latach starań, wizyt u lekarzy, diet, suplementacji i nie wiadomo czego jeszcze, ostatnio dostałem od żony taki oto prezent (。◕‿‿◕。) Teraz tylko mieć nadzieję, że wszystko będzie, jak należy i dziecko będzie zdrowe.
przez tę zasadę ludzie mierzący się z poronieniami są odizolowani jeszcze bardziej, a społeczeństwo robi z tego tabu
@factoryoffaith_: nie no, lepiej słuchać od każdego pokolei jaka to Ciebie tragedia spotkała za każdym razem i trwać w żalu. My powiedzielismy tylko rodzicom bo mamy w nich wsparcie i wiedzieliśmy, że nic nie powiedzą, jak nie będziemy chcieli.
Ogólnie gratki :) Wiem, że się cieszysz, ale "hold your horses", to jeszcze kawałek drogi zanim zostaniesz tatą i wiele rzeczy może się s-------ć. Powiedz "hop" po porodzie ;) (trzymam kciuki)
@0rdynus: no, poza tym że wymagają praktycznie całodobowego dozoru, że różnie tam atrakcje dochodzą w postaci nie spania po nocach (jak komuś się trafi taki egzemplarz, a to nie jest rzadkość), albo rozmaitych wszelkich zdrowotnych problemów, które są o tyle atrakcyjne że taki stwór nie powie co mu dolega - no to faktycznie zero problemu.
Ale oczywiście można trafić lepiej jak się ma szczęście :)
@jestem_pingwinem: Gratuluje, u nas starania 4 lata byly, tysiace zlotych, lekow, supli, wizyt, a i tak nie obylo sie bez pomocy, bo udalo sie przy inseminacji. Przy drugim dziecku poszlo szybciej, ale tez inseminacja.
Niemniej, bedzie dobrze Miras, cieszcie sie tym czasem.
@jestem_pingwinem: Liczba mnoga – „jakichś” 2 latach, nieuku. Masz teraz 7-8 lat, zanim dziecko się urodzi, pójdzie do szkoły i zrozumie, jakiego ma niedouczonego ojca. Nie zmarnuj tych lat. ( ͡°͜ʖ͡°)
Teraz tylko mieć nadzieję, że wszystko będzie, jak należy i dziecko będzie zdrowe.
#chwalesie
źródło: temp_file482647532855600658
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@factoryoffaith_: nie no, lepiej słuchać od każdego pokolei jaka to Ciebie tragedia spotkała za każdym razem i trwać w żalu. My powiedzielismy tylko rodzicom bo mamy w nich wsparcie i wiedzieliśmy, że nic nie powiedzą, jak nie będziemy chcieli.
WTF? Tylko ja tam widzę po jednej kresce?
jakiCHś
źródło: temp_file4734984877527043250
Pobierz(trzymam kciuki)
@0rdynus: no, poza tym że wymagają praktycznie całodobowego dozoru, że różnie tam atrakcje dochodzą w postaci nie spania po nocach (jak komuś się trafi taki egzemplarz, a to nie jest rzadkość), albo rozmaitych wszelkich zdrowotnych problemów, które są o tyle atrakcyjne że taki stwór nie powie co mu dolega - no to faktycznie zero problemu.
Ale oczywiście można trafić lepiej jak się ma szczęście :)
Niemniej, bedzie dobrze Miras, cieszcie sie tym czasem.
@jestem_pingwinem: Liczba mnoga – „jakichś” 2 latach, nieuku.
Masz teraz 7-8 lat, zanim dziecko się urodzi, pójdzie do szkoły i zrozumie, jakiego ma niedouczonego ojca. Nie zmarnuj tych lat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)