Wpis z mikrobloga

@PrawdziwyGangster daj spokój ja mimo tego że wspieram ukraincow od początku wojny napisałem że zełeński jest slabym przywódcą i skończył się na tym ich intelektualizm bo dostali wścieklizny. Ja tutaj byłem już 5 razy zidentyfikowany jako Matecki mimo że nie głosowałem nawet w Polsce zd
  • Odpowiedz
@PrawdziwyGangster: skąd to mogłaś wiedzieć zielonko jak masz profil zaledwie od dwóch dni? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chyba, że masz tutaj jeszcze conajmniej jedno konto, poszło zgłoszonko moderacja to sprawdzi.
  • Odpowiedz
@PrawdziwyGangster: mega czasy to były, poleciałem na 2 tygodnie za napisanie że udało mi się przekonać 4 wyborców Rafała do odpuszczenia udziału w wyborach xDDD ps oczywiście z nikim nie gadałem bo nie jestem p----------y żeby czas na takie rozmowy marnować
  • Odpowiedz
Takie ścierwo jak ty i twoj zielony kolega niszczą Wykop

@straszny_cham: niszczysz sobie sam wykop bo nie możesz się przełamać by dodać nas i ten cały tag na czarną bo to jedyna okazja dzisiejszego dnia byś dostał atencje od kogoś innego niż listonosz z rentą xd poza tym tobie wykop niszczy każda osoba która się z tobą nie zgadza i nie popiera platformy xddddd
  • Odpowiedz