@PrawdziwyGangster śmieszą mnie turbointelektualiści z tagu polityka którzy udają na wykopie że czytają Alberta Camusa i szlifują grę na fortepianie w wolnym czasie
@PrawdziwyGangster daj spokój ja mimo tego że wspieram ukraincow od początku wojny napisałem że zełeński jest slabym przywódcą i skończył się na tym ich intelektualizm bo dostali wścieklizny. Ja tutaj byłem już 5 razy zidentyfikowany jako Matecki mimo że nie głosowałem nawet w Polsce zd
@PrawdziwyGangster: skąd to mogłaś wiedzieć zielonko jak masz profil zaledwie od dwóch dni? ( ͡°͜ʖ͡°) Chyba, że masz tutaj jeszcze conajmniej jedno konto, poszło zgłoszonko moderacja to sprawdzi.
@PrawdziwyGangster: mega czasy to były, poleciałem na 2 tygodnie za napisanie że udało mi się przekonać 4 wyborców Rafała do odpuszczenia udziału w wyborach xDDD ps oczywiście z nikim nie gadałem bo nie jestem p----------y żeby czas na takie rozmowy marnować
@Boomzilla: mnie banowali, bo wysmiewalem wykopków, co chcieli glosy liczyc na nowo i powtórke wyborów robić xd Wtedy zabawnie było nawet na tym wykopie
Takie ścierwo jak ty i twoj zielony kolega niszczą Wykop
@straszny_cham: niszczysz sobie sam wykop bo nie możesz się przełamać by dodać nas i ten cały tag na czarną bo to jedyna okazja dzisiejszego dnia byś dostał atencje od kogoś innego niż listonosz z rentą xd poza tym tobie wykop niszczy każda osoba która się z tobą nie zgadza i nie popiera platformy xddddd
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
#famemma #przegryw #bekazlewactwa #bekazlewakow
źródło: obraz
Pobierzźródło: temp_file6132104687479217476
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@straszny_cham: niszczysz sobie sam wykop bo nie możesz się przełamać by dodać nas i ten cały tag na czarną bo to jedyna okazja dzisiejszego dnia byś dostał atencje od kogoś innego niż listonosz z rentą xd poza tym tobie wykop niszczy każda osoba która się z tobą nie zgadza i nie popiera platformy xddddd