Wpis z mikrobloga

Stankiewicz są propagandystami PO?! Możesz mi gdzieś pokazać jak ich bronią za coś co odwalili?

@Syn_Tracza: Bronił "komisji ds rosyjskich wpływów" ale oczywiście dopiero w wersji PO. No i co mamy z tej komisji? Dno.
  • Odpowiedz
@Gomorakazowa: jest dokładnie odwrotnie, dziennikarz powinien jasno i wyraźnie prezentować z którą opcją sympatyzuje a nie manipulować jako "ten obiektywny" ale my tu mówimy o złodzieju względnie typie co nie umie obsłużyć kasy w IKEI więc wielkich wymagań nie mam.
  • Odpowiedz
@Gomorakazowa: Im bardziej go "bronią", tym bardziej niedźwiedzią przysługę mu wyświadczają xD Miałem o Rymanowskim neutralne zdanie (na tyle, na ile kojarzę, bo nie oglądam), teraz zaczynam go widzieć jako konfopisowca xD
  • Odpowiedz
Gozdyra i Stankiewicz są propagandystami PO?! Możesz mi gdzieś pokazać jak ich bronią za coś co odwalili?

@Syn_Tracza: u gozdryry całkiem niedawno był jakiś pisowiec i gozdryra czytała list od jakiejś babeczki ze wsi która chwaliła nowe inwestycje w swojej wsi np. drogę i ten pisowiec na szybko wygooglował po nazwie miejscowości o które drogi chodzi i że decyzja o tym zapadła jeszcze za rządów PiSu a gozdryra zapierała się
  • Odpowiedz