Aktywne Wpisy
czz17 0
#mecz #pilkanozna
Oglądałem właśnie kompilacje najlepszych momentów piłkarskich, goli z lat 2000-2010. Czemu wtedy było dużo więcej swobody, w czasie ważnych meczów masa tricków, dryblingu, sztuczek itd? Teraz wszyscy robią tylko i wyłącznie proste podania, proste strzały, zero sztuczek, widowiskowych zwodów, ciekawych tricków na meczu, taka sama sucha gra, minimalizm. Zastanawialiście się kiedyś nad tym, czemu tak jest?
Oglądałem właśnie kompilacje najlepszych momentów piłkarskich, goli z lat 2000-2010. Czemu wtedy było dużo więcej swobody, w czasie ważnych meczów masa tricków, dryblingu, sztuczek itd? Teraz wszyscy robią tylko i wyłącznie proste podania, proste strzały, zero sztuczek, widowiskowych zwodów, ciekawych tricków na meczu, taka sama sucha gra, minimalizm. Zastanawialiście się kiedyś nad tym, czemu tak jest?

Casuel 0
Szukam perfum na festiwal country ( ಠ_ಠ)
Jak waszym zdaniem pachnial cowboy, co polecacie?
Piżmo, skóra, dym cygara i proch strzelniczy.
Moj typ to Tom Ford tuscan leather.
#perfumy
Jak waszym zdaniem pachnial cowboy, co polecacie?
Piżmo, skóra, dym cygara i proch strzelniczy.
Moj typ to Tom Ford tuscan leather.
#perfumy
źródło: 1000008717
Pobierz

Pytanie na dziś: jakie są Wasze ulubione mody?
Zacznę od siebie dla G20 M340i:
wizualne:
- dokładki progów + przód
- dystanse
- niższy zawias
osiągi:
- downpipe bez kata + końcowy tłumik
- stożek
- mhd stage 2
- xhp stage 3
- opcjonalnie xdelete
Z ciekawych projektów, które ostatnio znalazłem:
https://garago.so/c/bmw-3-series-sedan-g20-m340i-steptronic-us-IolJj4PvVs
https://garago.so/c/bmw-3-series-sedan-g20-m340i-xdrive-steptronic-gbMKywEHmzn
https://garago.so/c/bmw-3-series-sedan-g20-m340i-steptronic-us-Gk5F1LJUzE
#motoryzacja #tuning
źródło: BMW G20-2
Pobierz@_kierowca_bombowca_:
- instalacja kierunkowskazów w samochodzie,
- instalacja mózgu u kierowcy.
@_kierowca_bombowca_: no tak, zapomniałem w sumie jeszcze o smrodzie, za bardzo się na przeglądach skupiłem. Szczerze powiedziawszy to chyba za dużo zabawy moim zdaniem, bezpieczniej wziąć catted i mieć wszystko w dupie. Jak siądzie jakiś porządny wydech to pewnie będzie to dobrze grało nawet catted.
@Pasterz30 mam Maxtona normalnie przykręconego + taśma żeby powietrze nie wiało. Mam jeszcze obniżony o kilka cm więc na pewno trzeba uważać ale jak widzę niższy krawężnik czy łagodny najazd to na luzie. Na wysoki krawężnik niestety nie da rady bo urwę :/
jedyne co rdzewieje to wkręty :P przykręcasz od spodu do plastików - analogicznie jak przyrkęcasz ramkę do tablic
Czy po downpipe bez kata przechodzi przegląd? Nie śmierdzi spalinami w środku?
Coobcio mówił żeby wsadzić normalnie Katalizatoe Euro3 i będzie banglac jak dzikie
przeciętny stożek może co najwyżej pogorszyć osiągi, a takie które nie psują ale i tak dają pomijalny efekt (np. Eventuri) kosztują nieproporcjonalnie zbyt dużo do oferowanych przyrostów
Zamiast robić jakiegoś gotowca typu MHD co z namiętnością robią w USA (zapewne dlatego że nie ma tam ludzi ze skillem i leci masówka) zdecydowanie lepiej
@komoornik: zarówno w N54, N55, czy B58, dolot jest restrykcyjny. Usunięcie oryginalnej puchy przy podniesionym ciśnieniu doładowania ponad fabryczne (po sofcie) zawsze w tym wypadku podnosi moc w górnym zakresie.
To o czym piszesz to frazes gdzie ludzie ładują stożki do jakiś n/a gdzie to nic nie daje. W przypadku 3l R6 z turbo od BMW to jeden z podstawowych modów na początek, zaraz obok luźnego
A w MHD czy innych mapach OTS nie chodzi o te kilka koni, tylko o to że sporo ludzi ma cofki zapłonu (a większość nawet tego nie sprawdzi)
@_kierowca_bombowca_:
źródło: Screenshot 2025-11-04 092851
Pobierz