Wpis z mikrobloga

• 6
@Urodzony_Kleszczem stary Ty chyba nie rozróżniasz zesrania od groźby / życzenia śmierci komuś z rodziny ? Masz jakiś hamulec ?
A sam moment wpisu i wsparcia od wielu osób był mi niezbędny - dostałem masę prywatnych wiadomości ze wskazówkami i podniesieniem na duchu w tej ciężkiej dla mnie chwili. Nie podoba się to nie obserwuj posta i nie komentuj. Pozdro :)
  • Odpowiedz
  • 14
@yetix w takim ze szukałem wsparcia psychicznego i potrzebowałem się wygadać w tej ciężkiej dla nie chwili - nie mam zbyt wielu znajomych w prawdziwym życiu. I to wsparcie otrzymałem - czy pod postem czy na priv.
  • Odpowiedz
@kaszaamanna: nie znam cię, wyświetliłeś mi się na głównej. nie wiem czy twoja żona żyje, czy nie. nie wiem nawet czy istnieje, czy ją sobie wymyśliłeś i mam to gdzieś xD
to ty dzwonisz. siedzisz 10 lat na portalu z memami, kotami i szurami, i kręcisz inbę, bo ktoś po 10 latach wysłał ci coś brzydkiego w wiadomości niezgodnego z twoją narracją do całej sytuacji i liczysz na publiczny lincz
  • Odpowiedz
@swinkapl https://kolobrzeg.policja.gov.pl/zkl/aktualnosci/aktualnosci/39287,Nie-przekraczaj-granicy-za-ktora-czeka-Cie-odpowiedzialnosc-karna-Czym-jest-HEJT.html

@Urodzony_Kleszczem to szkoda że się odzywasz, bo im dłużej, tym gorzej.
Widzę, że Twoje wewnętrzne problemy zaczynają się z Ciebie wylewać. Może to być i wysryw co OP napisał. Ja tam tego nie wykopywałem ani nie komentowałem. Tak samo jak Twoich "dzieł", które mogą być zmysłowymi historiami. Ciekaw jestem jednak, jeżeli obaj dzielicie się jednak jakąś prawdą i jak ktoś by napisał pod Twoim postem z swoim uzewnętrznieniem
  • Odpowiedz