Aktywne Wpisy

Tytyka +115
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz
laventel +20
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

Szukam routera do 1000zł na mieszkanie 80m, nie chce sie bawic w żadne AP i wzmacniacze. Zależy mi zeby byl już przygotowany do obsługi WiFi 7, chce zrobić kilka sieci WiFi ktore będą od siebie niezależne, wręcz nie będą miały do siebie dostępu. Dodatkowo chciałbym zeby mial dużo możliwości konfiguracji, jakies VPN itd.
Odkąd pracowałem w sieciach minęło z 10 lat wiec pewnie trendy sie zmieniły.
@Hmrogrz: słusznie, że nie chcesz się bawić we wzmacniacze, bo to g---o jest, ale jednym accesspointem (routerem) nie obejmiesz tak dużego mieszkania, zapomnij.
@gentooman: ale brzydki jak sam s-------n, jak bym chciał patrzeć na coś tak paskudnego to bym sobie lustro koło kompa powiesił. No ale jak nie ma nic lepszego to pewnie że go kupie.
Dlatego sie kupuje gatewaya bez wifi, chowa się tam gdzie go nie widać a na suficie montuje APki zasilane po PoE