Wpis z mikrobloga

✨️ Gdzie szukać miłości po 30?
Gdzie szukać kobiety będąc po 30? Najlepiej by było w pracy bo sporo słyszałem że tak się ktoś poznał właśnie ale już mam wszystko obczajone i żadnej wolnej u nas nie ma. Teoretycznie wiem, że można "wszędzie" ale staram się być w różnych miejscach i okolicznościach ale to jednak nie działa a przynajmniej żadna mnie nie zagadała, ani nie ciągnęła rozmowy jak była okazja. Co mam po kasjerkach chodzić i zagadywać czy co xd? Na basenie zaczpiać laski xd? Wszelkie #tinder i inne odpadają bo tam wiadomo jak jest i chyba obecnie nikt tam nic nie ugra. Najlepszy czas to imo studia ale co jak ktoś już jest dawno po? Przecież ludzie muszą się gdzieś poznawać...

#przegryw #przegrywpo30tce #samotnosc #blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:

Serio liczyłeś że random różowa zagada, a może od razu zaproponuje randkę i r*chanie bez zobowiązań?

One mają po uszy atencji i ostatniej rzeczy jakiej potrzebują to ryzyko odrzucenia przez jakiegoś przeciętniaka. Odrzucenie dla różowej to apokalipsa dla samooceny, nawet nie wiesz ile będzie musiała potem lików zbierać i spijać atencji od simpów by dojść do siebie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to jest paradoks o którym będą kiedyś doktoraty rozpisywać

każdy wie, że temat internetu jest spalony - to już nie jest rok 2010 gdzie spotkanie kogoś poznanego w sieci ma jakiś dreszczyk emocji, tajemnicy i czegoś nowego

już każdy kto miał to z tego korzystał (zwłaszcza to przy covidzie przyspieszyło), kto miał się poznać to się poznał a większość się
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Miłości to już nigdzie, zwłaszcza jeśli nie wyglądasz na tyle, aby kobiety same się tobą interesowały. Pragmatyczny związek chyba ogólnie najłatwiej znaleźć na speed datingach, bo tam kobiety przychodzą szukać męża.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Praca to nie jest dobry pomysł. Jakby coś poszło nie tak, to może nawet skończyć się w ten sposób, że będziesz musiał szukać innej pracy. Możesz się domyślić o co chodzi.

Niestety od pewnego momentu jest już bardzo ciężko. Optymalny okres to szkoła i studia. Tinder i te inne gównoaplikacje są dobre, ale dla ponadprzeciętnych. Można niby próbować, tylko jest to proces żmudny i nie ma gwarancji sukcesu. Baba jest
  • Odpowiedz
Gdzie szukać kobiety będąc po 30?

@mirko_anonim: w polsce raczej już nigdzie bez dobrej mordy i wzrostu. Możesz ewentualnie próbować za granicą grać kartą "egzotyki" ale to też tylko w wybranych krajach i na pewno nie w europie. Pytanie czy jest sens i czego oczekujesz. Jak poruchać to spoko, jak zakładać rodzinkę to machającypapież.jpg
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Szczerze to nikt ci nie pomoże oprócz ciebie samego.

Ja mogę ci tylko powiedziec, że gdziekolwiek jestem - czy to na imprezie, w sklepie, czy na Tinderze - zawsze widzę wzrok kobiet na sobie i mogę zagadać bez problemu (ja 30 - oski, nie ulegly)
Dla ciebie to chyba niemożliwe, więc nie wiem, co ci poradzić xD

Zacznij może od zrobienia jakiejś kariery, żeby potencjalna dziewczyna mogła z dumą opowiadać koleżankom, czym
  • Odpowiedz
One mają po uszy atencji i ostatniej rzeczy jakiej potrzebują to ryzyko odrzucenia przez jakiegoś przeciętniaka. Odrzucenie dla różowej to apokalipsa dla samooceny, nawet nie wiesz ile będzie musiała potem lików zbierać i spijać atencji od simpów by dojść do siebie.

@dochodek: Strasznie uogólniasz, przeciętne i brzydkie kobiety mają często mało atencji albo w ogóle. Bo po co ktokolwiek miałby je podrywać, jak może zarywać do ładniejszych? Co do odrzuceń,
  • Odpowiedz