Wpis z mikrobloga

#kononowicz ja momentami jednak bardziej szanuje suma wsw. Mimo ze obaj to głupie pegierusy, to jednak wsw jako ten głupszy, nie jest możliwy to totalnej kontroli, tak jak barney, i prędzej czy później wysprzęgli się ze wszystkiego jak sześćdziesiątka, tyle ze bez makowca od naczelnika.

kogo nieco bardziej szanujecie z bejów z blizyna ?

• wsw 40.0% (30)
  • barneya 60.0% (45)

Oddanych głosów: 75

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sindram:

wsw jako ten głupszy, nie jest możliwy to totalnej kontroli

??????????????? (ze względu na toczqce się w Tychach POstęPOwanie nie jestem w stanie POwiedzieć nic więcej) /mod

• Odpowiedz
  • 2
@Formbi: obaj są kontrolowani przecież przez bielszczaka, więc tutaj dużej różnicy nie ma. W sądzie jak będzie zeznawać może także dokonać samozaorania siebie i sradka. Czego raczej Barney nie zrobi.
  • Odpowiedz
@sindram: mimo wszystko barneja, bo przynajmniej można z nim jakoś pogadać. Po rozmowie z tym pegieerusem z ujemnym IQ nie należy się spodziewać zbyt wiele, poza ku#wami wplecionymi w co drugie słowo.
Co prawda, kombajn do mielenia rothmansów ma punkt bo nie jest takim dwubiegunowym farmazonem, ale jest za to 207.
  • Odpowiedz
  • 0
@Formbi: plus dla mnie najbardziej istotny jest proces w Białymstoku i wsadzenie zbrodniarzy do kryminału, a nie lokalne wojenki o pierdoły między orgierdano a dziadami z krzyżowej
  • Odpowiedz