Wpis z mikrobloga

No Qurvva XDDDD
W życiu nie zgadniecie do jakich doszedłem wniosków XDDDDDDDD
1. W 2025 roku linux to dalej syf i udają że mają soft przez emulacje windowsa [fajnie, za 10 lat będziecie po prostu go instalować]
2. W 2025 roku high sierra i mojave dalej są lekkie i używalne
3. Windows 10 LTSC 2021 na konfiguracji z 8gb ramu nie zżera ramu jak oszalały i da się go używać i aplikacje są rozwijane i wspierane jeszcze do 2029-30 roku
4. Jak się zainstaluje zwykłego windowsa 10 przez boot campa to się okazuje że 8gb ramu to dla niego za mało by z niego korzystać, a dla LTSC to wręcz niebo a ziemia i dalej jest wolne 35% xDDDDDDDD

#linux #windows #apple #heheszki #windows10
czasnawybory666 - No Qurvva XDDDD 
W życiu nie zgadniecie do jakich doszedłem wnioskó...

źródło: e8360281fdb7b17aa1745829636275abeb44971ae83ba92f8689dea73defc47f

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czasnawybory666: No i kogo to obchodzi? Niektórzy po prostu nie chcą używać windowsa, a linux im wystarcza aż nadto. Nikt normalny nie namawia ludzi do używania linuxa, gdy ten pracuje w photoshopie czy podobnym oprogramowaniu. Sam w ogóle rzadko kogoś namawiam do jego używania. Niech każdy wybiera co mu pasuje.
  • Odpowiedz
1. W 2025 roku linux to dalej syf i udają że mają soft przez emulacje windowsa [fajnie, za 10 lat będziecie po prostu go instalować]

@czasnawybory666: No tak tak Linux to syf a Windows to zbawienie dla Ciebie. Microsoft wcale nie wprowadził do swojego systemu subsystemu WSL, który pozwala uruchamiać Linuksa wewnątrz Windowsa, bo bez niego nawet sami programiści Microsoftu nie byliby w stanie normalnie pracować

4. Jak się zainstaluje
  • Odpowiedz