Aktywne Wpisy

yourgrandma +97
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
kaszaamanna +1041
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz

#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
PobierzLudzie potrzebują białka i tluszczu w swojej diecie. Nie.wiem od kiedy ludzie wiedzą że spozywanie tluszczu nie zwiększa cholesterolu w organizmie ale nie jest to nowa wiedzą. Trzeba najpierw uszkodzic żyły żeby cholesterol zaczął sie odkładać. U zdrowego człowieka ten problem nie wystapi przy odpowiedniej diecie.
Ja właśnie od tych rekomendacji zmniejszonej ilości jajek zacząłem się tym tematem interesować
Bo mój znajomy
Komentarz usunięty przez moderatora
Oraz ja działam z chrześcijańską zasadą
"Nienawidź grzechu, miłuj grzesznika"
Chłop w trakcie swoich wywiadów jest jak stojak na mikrofon nie docieka, nie kwestionuje jest w zasadzie zbędny
Wyobraź sobie że spośród wszystkich ludzi, historyków, badaczy etc. mających opowiedzieć o II wojnie światowej dziennikarz powołuje do tej roli Davida Irvinga, to właśnie robi Rymanowski dobierając sobie takich a nie innych gości
źródło: temp_file3448509554890264471
PobierzNo tak, Kraśko, Olejnik, Rachoń, Schnepf lepsi. Wchodzenie w słowo, przerywanie, pytania tendencyjne z tezą. To jest porządne dziennikarstwo. Kto to widział dać się gościowi wypowiedzieć, dać szacunek i wolność słowa. A wywody tej Pani starszej dietetyk naprostowało już pół internetu.
No właśnie, o to się rozchodzi. Wyciągnięcie błędnego wniosku przed dogłębnym zbadaniem aspektu nie ma nic wspólnego z nauką
Ja swoje tezy podpieram zawsze materiałem z których te tezy wziąłem. Kazdy się moze z nimi zapoznać i podważać co tylko chce w tych materiałach.
Powiedz mi jeśli oskarżasz grupę osób o opowiadanie się za jakąś tezą nie podając dowodów
Ja po prostu zaglebiajac się w różne afery vig farmy, albo zywnosciowe przetalem wierzyć, że to co podają w mediach jest dla Nas dobre. Bo media te są w rękach globalistów co łatwo sprawdzić. I tak zgadzam się, na nauke skierowaną przeciw ludziom najlepiej działa nauka empiryczna udowadniajaca zagrożenie dla ludzi. np dieta forsowana przez WHO nie uwzględnia białka a białko jest podstawą
https://www.sggw.edu.pl/diety-prozdrowotne-nowe-wytyczne-who/
Znajduje mniej więcej wszędzie coś jak link powyżej i tam nie widzę nic o białku
Mnie zależy na poznaniu Prawdy więc jak w czyms się myślę lub czegoś nie wiem to chce wiedzieć. Także będę niezmiernie wdzięczny jesli dowiem się czegoś wartościowego.
Podsyłaj śmiało.
Dobrego wieczoru