Aktywne Wpisy

Jagoo +76
No, działa dodawanie zdjęć!
Wspaniały to był wieczór, kolejna wystawa, kolejni klienci zadowoleni. Wrzucam w komentarze zdjęcia z wydarzenia..
(Tak, gruba i pije, kasuje konto, więcej nie będę malować xd).
#jagooart #sztuka #malarstwo #psychodeliki #tworczoscwlasna
Wspaniały to był wieczór, kolejna wystawa, kolejni klienci zadowoleni. Wrzucam w komentarze zdjęcia z wydarzenia..
(Tak, gruba i pije, kasuje konto, więcej nie będę malować xd).
#jagooart #sztuka #malarstwo #psychodeliki #tworczoscwlasna
źródło: temp_file5585055437880244052
Pobierz
matkawielebna +46
#slubodpierwszegowejrzenia
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
źródło: IMG_3189
Pobierz

Generalnie zgadzam się z #napierala w najważniejszych kwestiach, ale nie mogę pojąć dlaczego on się tak ślepo trzyma własnej propagandy dotyczącej tego, że na zachodzie żyje się przeciętnemu białemu lepiej niż w PL.
Prawda jest taka, że niekontrolowany napływ niezasymilowanych emigrantów w zasadzie zniszczył ulice Europejskich dużych miast a starsza infrastruktura (poza pięknym Amsterdamem <3) wygląda brzydziej niż ta w PL, bo jest starsza xD
U nas faktycznie takie dworce PKS(np w Rzeszowie) wyglądają gorzej, ale to co zostało zbudowane niedawno wygląda lepiej. Proste. Nowoczesna architektura + uczenie się na błędach innych.
Tu sa takie proste fakty … dlaczego on nie moze tego przyjąć i przyznać się do tego że się mylił? Nawet Gos, Stefanik i wszyscy mu to próbują powiedzieć.
Serio brakuje mu mieszkania za granicą, żeby się przekonać, że nie zawsze można wejść do każdego parku na zachodzie gdzie bujają się kolorowi a w takim Krakowie to co innego. #stefanik
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
gdyby Napierała potrafił zaakceptować argumenty przeciwne do jego własnych założeń to byłby w innym miejscu niż teraz jest
@mirko_anonim: niższe koszty kredytów i większa stabilność państwa to chyba jedyne zalety zachodu.
Kumpel ma firmę w Holandii, ja w Polsce. Jak porównaliśmy koszty leasingow
@mirko_anonim: Widocznie nie jestem przeciętny, bo mi żyje się lepiej.
Zwykła demagogia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
@mirko_anonim: nie jestem wkręcony w to uniwersum, ale ten koleś nie sprawia wrażenie jakby był człowiekiem zdolnym do kompromisów czy przyznawania się do błędów
to jest typ co zero jednynkowo patrzy, każdego kto się nie zgadza z nim wyzywa od najgorszych - myśli że jest wybitny a jest przeciętny mocno
Dziwne jakby było inaczej, bo tych co pisali inaczej zablokował xd