Aktywne Wpisy

MLeko29 +760
KINDER NIESPODZIANKA OPENING
Dałem za nią 5,50 więc lepiej żeby mnie czymś zaskoczyła
Dałem za nią 5,50 więc lepiej żeby mnie czymś zaskoczyła
źródło: 1000066853
Pobierz
jestemtunew +723
Rozpoczynamy sezon zimowy. #motoryzacja #wroclaw
źródło: temp_file515388918697229631
Pobierz

Z tego co piszesz i jak piszesz wynika, że jest tu duży konflikt małżeński i ty jesteś wyraźnie po jednej ze stron. Chyba nie jesteś zaskoczona takim rozwojem sprawy?
PS
Twój ojciec nie byl współwłaścicielem tylko osobą upoważniona przez wlasciciela, inaczej bank bez zgody nie usunal
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Nie znam się na tym totalnie, ale przecież wtedy kiedy na koncie były gromadzone pieniądze, to oni nie mieli ani rozdzielności ani rozwodu, więc wydawało mi się, że w świetle prawa nie powinna była zabierać tych pieniędzy z konta, ani tym bardziej ich wydawać, szczególnie, że kiedy sąd poruszał kwestię tych pieniędzy, to kłamała, że ona pilnuje ich dla dzieci i dostaną po skończeniu 18
Jeśli kasa była na koncie, którego była współwłaścicielką, to mogła z nich śmiało korzystać. Mając współwłasność samochodu też możesz go użytkować bez każdorazowej zgody drugiego współwłaściciela, bo ta zgoda jest
To ładne kilka lat. Coś te daty się średnio zgadzają.
przelicz sobie dochody według kryteriów wybranej przez Ciebie uczelni - może się łapiesz na stypendium socjalne, zobacz czy się łapiesz też na inne stypendia (np. pomostowe)
w kwestiach prawnych to rozejrzyj się czy w twoim mieście uniwersytet nie prowadzi może jakiejś poradni
Pozwij ją o alimenty