Wpis z mikrobloga

Tak kiedyś sobie wyobrażałam okno w wieku 30 lat: z działką, dwojką dzieci, ogrzewanym domem na gaz i spłaconym autem... Ale nie mam bogatych starych ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#nieruchomosci
jmuhha - Tak kiedyś sobie wyobrażałam okno w wieku 30 lat: z działką, dwojką dzieci, ...

źródło: 1000021583

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jmuhha: to ogarnij dupe, zeby chociaz tym po tobie zylo sie lepiej, jestes jednostka i nikogo to nie obchodzi ze miales biednych rodzicow. Pomysl o tych co mieli bogatych rodzicow i caly majatek przepuścili - przegryw lv 100 :)
  • Odpowiedz
@jmuhha: Zapominasz, ze nie wszyscy dostaja spadek. Ja dzieki rodzicom jestem -100k ja na razie, a jeszcze nie powiedzieli ostatniego slowa. Wolalbym nie dostac nic niz ponosic koszty, nie mowiac juz o dostaniu czegokolwiek za darmo
  • Odpowiedz
@jmuhha: Lubię sobie wchodzić na forum-kredytowe i czytać historię ludzi zadłużonych po uszy, uwikłanych w h----d, którzy niszczą życie sobie i bliskim. I to jest prawdziwy horror, a nie jakieś niespełnione marzenia. Masz dach nad głową? Masz. Nie jesteś zadłużona po uszy? Prawdopodobnie nie. Więc ciesz się życiem.
  • Odpowiedz
@jmuhha na rynek pracy wchodzisz w wieku 19 lat. Jeśli robisz studia to w wieku 25 lat. I teraz pomyśl jakim cudem miałabyś zarobić przez 10 lat z wykształceniem średnim lub 5 lat z wyższym na dom z działką i samochód. Nie istnieje taka gospodarka, w której byłoby to możliwe. Ale już mieć to co na zdjęciu i kredyt hipoteczny możliwe jest. I wbrew pozorom w zasięgu ręki.
  • Odpowiedz
ja od rodziców mogłam dostać w spadku kilkadziesiąt tys długu, ale się zrzekłam tego zaszczytu

@Zmorka: hhaha ale frajerzy nawet długów nie potrafią robić, mój stary to ze 300k miał i zabrane wszystko przez komorów xD
  • Odpowiedz