Wpis z mikrobloga

#legia #mecz #bilety #uefa

Hej, syn chciałby pójść na mecz Legii w lidze konferencji na stadion.
Ja w życiu na meczu nie byłem i jak szukam to widzę, że z biletami może nie być tak prosto...

Czy sektory 114/115 i okoliczne to dobre miejsce na zabranie 9 latka?
Z tego co widzę to w oficjalnej sprzedaży biletów już nie złapię, czy viagogo lub stubhub to legitne stronki na zakup biletu?
Jeżeli nie to gdzie indziej szukać?
Czy jak kupię tak bilet to jest opcja jego przepisania / wygenerowania nowego kodu kreskowego?

Z góry dzięki za pomoc!
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mikimisz: nie ma jeszcze biletów na mecz ze Sparta. Dostaniesz na luzaku, bo zainteresowanie nie jest duże. Wschodnia jest okej, ale najlepiej na południowej (cena dla dziecka mniejsza)
  • Odpowiedz
@mikimisz: Legia na tę chwilę sprzedawała tylko pakiet 3 wejść na mecze fazy grupowej LK. Nie została jeszcze oficjalnie rozpoczęta sprzedaż na mecze ze Spartą Praga i Lincoln.
Prawo "pierwokupu" biletów na mecze mają zawsze karneciarze, potem bilety dopiero trafiają do otwartej sprzedaży.
Pierwszy mecz z Turkami nie wyprzedał stadionu, także każdy chętny kupił dla siebie bilet (przez stronę Legii) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zakładam, że
  • Odpowiedz
@mikimisz:

Hej, syn chciałby pójść na mecz Legii w lidze konferencji na stadion. Ja w życiu na meczu nie byłem i jak szukam to widzę, że z biletami może nie być tak prosto...

Żyleta z kartą czy bez?
  • Odpowiedz