Wpis z mikrobloga

Warto kupić? Gra ma niesamowity klimat, ale nie grałem, tylko oglądam na YT.

Dużo kontentu na start? Jak z bugami?

Battlefielda 6 zostawiam na jakiś czas, męczy mnie zachowanie 'tfurcuw'.

#arcraiders #gry
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SgtPepper1942 to moja nowa ulubiona gra :) ma być też dużo nowego contrntu. Póki co 24h, pełno interakcji z innymi graczami które zapamiętam na długo, gra solo jest równie fajna co w teamie. Dużo do zdobywania, farmieniq etc. Gra na kilkaset godzin jak nie wiecej
  • Odpowiedz
@SgtPepper1942: Ja byłem zawsze extraction shooter haterem ale Arc Raiders to ja lubie nie powiem.
Różnica między tą grą a resztą extraction shooterami to jest to, że (przynajmniej grając solo) inni gracze to nie są spoceńcy co od razu do ciebie nawalają jak cię zobaczą. Tutaj z około 80-90% graczami da się pogadać na mikrofonie i fajnie historie z tego powstają
Albo się rozchodzicie albo idziecie razem. Czasem jest happy
  • Odpowiedz
@Hemingwayy: Pograłem chwile gdy były testy i no nie nie podobało mi się wtedy. Wczoraj jednak stwierdziłem że dam szanse, kupiłem pograłem chwile no i coś kliknęło :) zobaczymy jak będzie dalej ale podoba się dla chuopa
  • Odpowiedz
@Kuork To słabo. Trochę nie rozumiem fabuły. Niby ruch oporu złożony z resztek cywilizacji i ludzie zamiast współpracować i starać się przetrwać to strzelają do siebie.
Bez sensu. Widać, że miał to być looter shooter.
  • Odpowiedz
@poszlemnaobkolo to nie jest ruch oporu tylko zbieracze czy tam łupieżcy oficjalnie

Pod ziemią jeszcze panuje jakaś dyscyplina ,ale na górze bez kagańca pojawiają się prymitywne instynkty

I to akurat idealnie pasuje gdzie przeciętna osoba chce poprostu przeżyć ,a niewielka cząstka pokazuje swoją ciemną stronę.
  • Odpowiedz
@Hemingwayy Jakieś niejasne te informacje. Ty mówisz, że zbieracze, a najczęściej widziałem określenie "rebelianci". Zresztą zwał jak zwał, mieszkają razem, do tego głównym wątkiem jest rozwikłanie skąd się wzięli i czego w ogóle chcą obcy. I to jest nadrzędny cel wszystkich graczy. Więc co tu robi strzelanie do towarzyszy broni?
  • Odpowiedz