Wpis z mikrobloga

Szukam fajnego miejsca w Austrii, gdzie mogę zatrzymać się podczas podróży znad jeziora Garda we Włoszech do domu w Polsce. Mam 4-5 dni wolnego, które chciałbym spędzić w urokliwym, typowo austriackim miejscu. Interesują mnie alpejskie widoki, najlepiej z jeziorem i górami. Chciałbym mieć dostęp do tras biegowych lub rowerowych. Planuję też wycieczkę na jakąś ładną górę z żoną i córką (18 lat). Szukam spokojnego miejsca z pysznymi śniadaniami, mogę dojechać autem do okolicznych atrakcji. Nie potrzebuję luksusów, tylko smacznych śniadań! Cenowo najlepiej, żeby było niedrogo.
To wszystko w lipcu 2026.

Polecacie jakąś miejscowość?

#austria #tyrol #alpy #turystyka #booking #wakacje #podrozujzwykopem
runnerrunner - Szukam fajnego miejsca w Austrii, gdzie mogę zatrzymać się podczas pod...

źródło: temp_file2171370894462550817

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@runnerrunner spałem w Matrei am brenner, fajne małe klimatyczne miasteczko. Jest rzeka, są góry i szlaki. Hotel Stolz taki lokalny gasthof prowadzony przez bardzo miłego dziadka
  • Odpowiedz
@runnerrunner: Bregenzerwald, ale musiałbyś trochę nadłożyć kilometrów. W okolicy jest co zwiedzać, miedzy innymi bregencja, w połowie lipca zaczyna się teatr na wodzie - warto. Poza tym dużo tras rowerowych, Na temat cen hoteli ciężko mi się wypowiedzieć.
  • Odpowiedz