Aktywne Wpisy
p0melo +127
Byłem u lekarki, wizyta 10 minut, z czego 7 minut to była cisza bo pi$da coś tam sobie w komputerze wpisywała nie patrząc na mnie. Zadała mi pytanie boli co i po co przyszedł? Czy biorę leki?
Zadała 5 pytań reszta czasu to niezręczne milczenie i patrzenie jak babsztyl wpisywał coś w komputer. 3min wywiad, 5 min. mierzenie ciśnienia jakby kuzwa w tych czasach nikt ciśnieniomierza za 15 zł w domu nie
Zadała 5 pytań reszta czasu to niezręczne milczenie i patrzenie jak babsztyl wpisywał coś w komputer. 3min wywiad, 5 min. mierzenie ciśnienia jakby kuzwa w tych czasach nikt ciśnieniomierza za 15 zł w domu nie
źródło: images
Pobierz
twardy-zawodnik +155
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file3735394839199374260
Pobierz@fornson23: Samochodem było zajebiście - godziny szczytu ja jak pan prawie sam na ulicy w Katowicach. Dzisiaj nie kupią tego żadne pieniądze, super było tego doświadczyć
@coo84: U mnie wśród kierowców autobusów miejskich jest jeden ziomek, który słucha na cały głos jakiegoś metalu, ale takiego naprawdę ostrego xD Ale jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś narzekał.
@choochoomotherfucker: na mnie już była skarga że dwójki słucham "bo co to za smęty" ( ͡° ͜ʖ ͡°) na szczęście prywaciarz ma w------e w takie głupie telefony od ludzi
Miałem tak. Kurs z Tomaszowa mazowieckiego do Szklarskiej Poręby. Cały autobus mój prywatny jak jakiś camper za dwie dychy,
@axl-rose: moja żona (wtedy jeszcze dziewczyna) została w tramwaju zupełnie sama, motorniczemu przed wjazdem na zajezdnię nie chciało się sprawdzić czy jest ktoś w drugim wagonie xD Miała fuksa, że po jakimś czasie za
@prawilny_prawak: pieprzenie przez panikarzy o tym że nie wolno wychodzić bez powodu sprawiło, że właśnie za covida zacząłem biegać codziennie, bez żadnych przerw xD I potem mi zostało ¯\(ツ)/¯
@prawilny_prawak: tylko nie czekaj na drugiego covida ( ͡º ͜ʖ͡º)